ABAZOVIĆ ĐON-OBRAZOM NA ČANKA: “Taj će sve da uradi za 500 eura” (VIDEO)

„To je narativ, pritislo se dugme da svi oni usmjere svoju vojsku na mene i Vladu… Javlja se Nenad Čanak, date mu 500 eura po ugovoru, i on se javi svaki put da nešto kaže. I za 500 eura će reći šta god hoćete, sutra će vas hvaliti, sutra će reći Abazović je najbolji mogući političar i tako dalje“, rekao je Abazović.

„Srušite Vladu, nikakav problem nije. Nisam išao da molim SPC za podršku. Da me nijedan čovjek neće glasati, potpisao bih Temeljni ugovor“, rekao je još Abazović.

On je naveo i kako nema “nikakvu političku kalkulaciju”.

 

Inače, crnogorski premjer Dritan Abazović poručio je danas u parlamentu, odgovarajući na inicijativu o izglasavanu nepovjerenja njegovoj vladi, da priča o švercu cigareta u Crnoj Gori ima veze s ubistvom urednika lista Dan Duška Jovanovića.

Tokom sjednice došlo je i do vrijeđanja kada je šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović govorio u Skupštini, ministar zdravlja Dragoslav Šćekić dobacio je “g…o jedno najveće”.

(Nova.rs)

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više