ALEKSANDAR VUČIĆ RENOVIRAO VILU SVOG OCA U BUGOJNU

VIJESTI
Podijelite sa prijateljima:

Aleksandar Vučić , predsjednik Srbije, prije nekoliko godina tijekom posjeta općini Bugojno i, Čipuljiću rodnom selu svoga oca Anđelka , najavio je da planira obnoviti očevu kuću koja je uništena tijekom posljednjeg rata.

Nakon višemjesečnih radova koje je nadzirao jedan od rođaka predsjednika Srbije ovih dana završena je izgradnja kuće, javlja Slobodna Bosna.

Vučić ispred porušene kuće njegovog oca

Kao što se može vidjeti na fotografiji, kuća, bolje rečeno vila, izgleda impresivno, mještani kažu neuporedivo luksuznije i prostranije od njihovog predratnog doma.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Prema tvrdnjama Vučićevih rođaka, tokom izgradnje kuće pomagala je lokalna zajednica, načelnik Bugojna Hasan Ajkunić i državni poslanik iz ovog mjesta Zukan Helez.

Foto: Slobodna Bosna

Anđelko Vučić, kojeg Bugojanci zovu Bato, iako je kao mladić odselio u Beograd gdje je stekao obitelj, prije rata je često dolazio u rodni kraj. Njegov sin Aleksandar kasnije je postao predsjednik Srbije i u brojnim javnim nastupima prisjećao se ljetnih odmora koje je provodio u selu Čipuljiću sa rodbinom i drugarima iz ovog kraja.

Postoji mogućnost, tvrde ljudi bliski Aleksandru Vučiću, da predsjednik Srbije uskoro posjeti Bugojno sa cijelom svojom familijom i “svečano otvori” rodnu kuću svoga oca.