AZUR TERZIĆ PRONAĐEN SLOMLJENE KIČME I BEZ SVIJESTI U BLIZINI JEDNE DISKOTEKE U CAZINU

VIJESTI

Košarkaš KK Igman Burch sa Ilidže Azur Terzić pronađen je slomljene kičme i bez svijesti u blizini jedne diskoteke u Cazinu.

To su na Facebooku objavili klub KK Igman i KK Bihać u kojem je ranije igrao, pozivajući se na reakciju njegove porodice.

 

“Dakle mi kao porodica smo ogorčeni, zbunjeni, bijesni, tužni… Taj fini momak je naš Azur Terzic, istaknuti košarkaš, student Burch Univerziteta u Sarajevu… Taj fini momak je sinoć sa svojim vršnjacima izasao ”na muziku“ u poznatu cazinsku diskoteku… Taj fini momak je nađen u nesvjesnom stanju iza objekta City Centra, gdje ga je slučajno pronašao skladištar…

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Na upit porodice o videonadzoru, zamislite niti jedna postavljena kamera u centru nije u funkciji, a iste su po projektu predviđene i treba između ostalog da su u funkciji, da bi se dobila upotrebna dozvola… Taj fini momak je hitno prebačen u Sarajevo i nadamo se dobrom ishodu po njegovo zdravlje… “, objavila je Azurova majka Azra.

Dodala je kako nije jasno, da od toliko gostiju u diskoteci, niko ništa nije primijetio, niti vidio te da će istina kad.tad doci na vidjelo, jer porodica neće odustati, posebno naglasivši kako neće odustati za “slomljenu kičmu i pokušaj ubistva”. piše Raport.