BESKRUPULOZNA PREDSJEDNICA RS-a NAPALA CHRISTIANA SCHMIDTA: “Ono je sramota, velika i poražavajuća za građane BiH!” (VIDEO)

Cvijanovića je govor Schmidta i rekla da je u BiH jedino moguće postići dogovor ako učestvuju domaći politički predstavnici a ne strani tutori.

Predsjednica RS Željka Cvijanović ocijenila je skandaloznim ispad Christiana Schmidta, ističući da je takav način komunikacije sramota i za njega i za one koji su ga naumili postaviti na funkciju.

Osudila je govor Schmidta i rekla da je u BiH jedino moguće postići dogovor ako učestvuju domaći politički predstavnici “a ne strani tutori koji sebi svašta uzimaju za pravo”.

“Ono je sramota, velika i poražavajuća za građane BiH. I za Srbe, Hrvate i Bošnjake i sve ostale naše ljude da uopšte dođete u situaciju da gledate onakve scene i da imate nekoga ko je van kontrole, ko histeriše, da budete šokirani i riječnikom i svim tim postupkom tamo, a pri tome kaže da je isprovociran od strane novinara”, istakla je Cvijanović.

 

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više