BH. STARLETA: PA NIJE KAMENO DOBA DA ŽENA KUHA, NEMAMO SVI AMBICIJE PUNITI PAPRIKE

Bh. starleta Božana Vujinović ušla je u raspravu sa svojim muškim pratiteljima nakon što ju je jedan od njih upitao “zna li kuhati”.

“Zašto bih kada postoje restorani”, odgovorila mu je Božana te to objavila na svom Instagram Storyju.

“Ovo nije kameno doba kada su žene morale kuhati. To što ste vi možda nesposobni da vašu ženu izvedete u restorane svakog dana, to je vaša stvar, nemamo svi ambicije biti domaćice, puniti paprike i imati neambicioznog muškarca s kojim bi sjedile 24 sata i smrdjele na zapršku”, dodala je još.

“Napali me ovi muškarci iz kamenog doba, o majko sveta, moram predahnuti od Instagrama, isisavate mi energiju, vampirčine jedne zatucane”, poručila je Bosanka.

Podsjetimo, prošle godine je u garaži tržnog centra Delta planet u Banjoj Luci zapaljen automobil bh. starlete i Playboy zečice Božane Vujinović, koja je, također, bila i lišena slobode zbog elitne prostitucije.

Prvi put su je lišili slobode 2014. godine, kada je skupa sa starletom Mimi Oro privedena u akciji suzbijanja prostitucije u Srbiji. Božana je tada puštena odmah nakon saslušanja, uz prekršajnu prijavu u iznosu od 500 eura.

Ona je tada u Srbiji bila poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića. Ona je tada odbacila sve navode, da bi 2019. godine bila lišena slobode u Crnoj Gori, a u trenutku policijske akcije, u hotelskoj sobi je bila sa šestoricom Turčina. Navodno je Turcima po osobi uzela 500 eura.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više