BLAMAŽA U BEOGRADU: Crnogorska javnost ogorčena ponašanjem Milatovića – “Ovo je neviđen nivo snishodljivosti i poltronizma!” (VIDEO)

VIJESTI

Cijeli Milatovićev “nastup” u Beogradu u dijelu crnogorske javnosti je dočekan sa ogorčenjem, što su izrazili i mnogi korisnici društvenih mreža, ali i mediji.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, zajedno sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, proveo je večer u Beogradu na Međunarodnom sajmu vina “Vinska vizija Otvoreni Balkan”.

Cijeli događaj pomno je ispratila Tanjug televizija, pa je tako i regionalna javnost svjedočila (ne)očekivanom prisnom istupu Milatovića prema Vučiću. Tako ga je, očaran, pohvalio da mnogo zna o vinu.

Naime, dok su zajedno obilazili štandove sa vinom, Vučić je posebno pohvalio jednog mladog srpskog tehnologa.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Jedno od njegovih posljednjih vina je dobilo od Jamesa Sucklinga 92 poena, a Suckling je trenutno najjači u cijelom svijetu. Jači o Dekantera, od Parkera, od svega…”, kazao je Vučić, a Milatović ga je upitao – kako zna toliko o vinima.

“Pa to mi je jedini hobi. Isto volim košarku”, odgovorio je Vučić, na šta je Milatović rekao: “Ali stvarno, ono, nevjerovatno koliko puno znaš”.

Nedugo zatim se potrudio da “spusti tenzije” između Vučića i novinarke N1 televizije pa mu je i ponudio da se zamijene za mjesta.

SLOBODNA BOSNA