BOGU – PLAKAT: Pogledajte kakvim se sve predizbornim sloganima i plakatima hvale političke partije u BiH i ko je dotakao dno… (FOTO)

Bosna i Hercegovina je od jučer ujutro prekrivena predizbornim plakatima, a političke partije angažirale su veliki broj članova i volontera za njihovo postavljanje.

Fotoreporter „Slobodne Bosne“ na ulicama Sarajeva zabilježio je neke od najzanimljivijih plakata s izbornim sloganima.

I dok se neki političari poput lidera SDA biračima obraćaju pozdravom, drugi, poput bivšeg SBB-ovog ministra kulture KS Mirvada Kurića s plakata poručuju kako će od Sarajeva napraviti Dubai.

 

Posebno su upadljivi plakati SBB-a, retuširana i izvještačena lica amaterski obrađena u Photoshopu, ali ima i plakata koji su urađeni po svjetskim standardima.

Uostalom, zavirite u našu fotogaleriju i uvjerite se i sami ko je ovoga puta spremno ušao u kampanju, a čiji su plakati „dotakli dno“.

(SB)

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
POTRESNA ISPOVIJEST OCA NASTRADALOG EDINA ZEJĆIROVIĆA: “UBICE SU SE HVALILE TIME ŠTA SU EDINU SVE URADILI”

Sudski postupak koji se vodio protiv ubica Edina Zejćirovića u potpunosti je okončan. Prema pravosnažnoj presudi, dvojici ubica smanjena je Pročitaj više

CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više