BOLESNO, SRAMNO, HUŠKAČKI: Pogledajte kako Dodikov odani vojnik unosi nemir i podiže međunacionalne tenzije u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

Dodikov huškač Radanović kazao je kako: “Srbi u bošnjačkim kantonima nakon što obave redovne potrebe zaključavaju u kuće“.

“Srbi se u bošnjačkim kantonima nakon što obave redovne potrebe zaključavaju u kuće”, kazao je bez imalo srama u kameru Dodikove televizije predsjednik Odbora za zaštitu prava Srba Đorđe Radanović.

Radanović je nedavno kazao i da Srbi izbjegli iz Federacije BiH i 27 godina nakon završetka rata u BiH teško ostvaruju svoja prava u tom entitetu, a te da suočeni i sa otimanjem imovine putem takozvane harmonizacije zemljišnih knjiga.

No, ovoga puta otišao je i korak dalje u sijanju mržnje, netrpeljivosti, huškanju i širenju neistina kako bi dodatno potpalio ionako napete međunacionalne odnose u Bosni i Hercegovini.

Dodikov huškač Radanović kazao je kako: “Srbi u bošnjačkim kantonima nakon što obave redovne potrebe zaključavaju u kuće“.

Pogledajte video.

https://www.youtube.com/watch?v=opQ3YmKF8Ao&feature=emb_title

SB

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više