BORILOVIĆ JE OBITELJ NAZVAO TELEFONOM, REKAO IM DA IZAĐU IZ KUĆE, A POTOM IH POBIO

– Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca…Ubio je čak i mog prijatelja automehaničara koji je slučajno naišao ulicom – izjavio je za Kurir jedan Cetinjanin. Podsetimo, Vuk Borilović je danas oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio 6 u najvećoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila u novijoj povijesti Crne Gore.

– Pao mu je mrak na oči, uradio je to u nekom psihičkom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani – ispričao je Kuriru vidno potreseni Cetinjanin.

– Na Medovini ima možda 200 kuća, a on je doslovce pucao nasumično na ljude koji su se zadesili ispred domova, po ulici. – Još smo svi u šoku, ne mogu da verujem šta je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa komšijom, pobio ih je ali čemu svoju nedužnu ženu i decu – ispričala je vidno potresena rodica ubice.

Kako naš sagovornik otkriva, Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

– On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Jako nam je teško, ne možemo vjerovati da je ovo uradio – zaključio je sugovornik Kurira.

Vuk Borilović (34), navodno je pobio cijelu obitelj, a potom je izašao na ulicu i pucao na ljude.

– Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa susjedom, pobio ih je. Ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu? – vidno potresena ispričala je za Kurir rodica ubojice.

Kako doznaje taj medij, Borilović je obitelj nazvao telefonom, rekao im da izađu iz kuće, a potom ih pobio.

Borilović je rođen 21. studenog 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu. Srednju brodostrojarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje djece.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Mama Bilja u šoku, nije znala da joj je sin postao musliman: Sad se oglasila i evo da li podržava Dejana i šta misli o promjeni vjere!

Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vijest da je pobjednik Zadruge 5 Dejan Dragojević zvanično priznao da je Pročitaj više

UNUTAR MEĐUNARODNE ZAJEDNICE SVE VIŠE GUBE ŽIVCE: Osmorka se žestoko trese, Vlada Federacije BiH na čekanju, Nikšić spominje i….

Žestoko je danas bilo unutar Osmorke. Pobune na sve strane. Iz Naše stranke oštro su protiv Sanje Vlaisavljević kao buduće ministrice kulture Pročitaj više

UŠASNA TRAGEDIJA: VOZAČ UMRO ZA VOLANOM, POVRIJEĐENO JOŠ PET OSOBA

Vozač (59) GSP preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu. Kako saznaju mediji, sve se odigralo na ulgu Trgovačke i Pročitaj više

Dejan priznao da je prešao u islam, ali sve Dalilino spalio: Ni mrtav se ne bih pomirilo s njom! Ovo su mu planovi s frizerkom!

Dejan Dragojević, koji je priznao da je promijenio vjeru u islam, na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom Pročitaj više