Bosanac sebi u Americi gradi kuću nakon 12 godina, a amerikanci ne mogu nakon 16 generacija

Bosanac sebi u Americi gradi kuću nakon 12 godina, a amerikanci ne mogu nakon 16 generacija

VIJESTI

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je, navodno, objavio jedan žitelj Bosne i Hercegovine.

On tvrdi da su njegovi tetka i teča započeli novi život u SAD pre 12 godina i ostvarili “američki san”.

Na YouTube stranici “Crna hronika BiH” objavljen je snimak pod naslovom: “Bosanac živi američki san, gradi kuću od milion dolara. Retki ovo uspeju”.

Vidimo radnike koji podižu porodično zdanje, a autor kaže:

“Ovo je veliki uspeh drugovi moji i drugarice, šalu na stranu. Da jedan Bosanac, još je tetak, došao u SAD 2012. godine i gledaj čovjek je već uspio da gradi kuću, to se zove američki san”.

Dalje navodi da je tetak već napravio vilu u Bosni koja je “veća od prikazanog zdanja”.

“Amerikanci umru ovde, po 16 generacija prođe, a ne mogu da naprave kuću. Bosanac jedan za 12 godina napravio kuću. Gde god naši ljudi uspeju, ja skidam kapu”, dodaje autor snimka.

On komentariše da nije važno da li se “uzima kredit ili gradi za keš”, a potom ulazi u kuću i prikazuje kako će izgledati.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Mnogi korisnici su komentarisali video. Jedni hvale tečin uspeh, a drugi smatraju da treba da kaže koliki je kredit uzeo za gradnju.

Ima i onih koji sumnjaju da prikazano zdanje vredi milion dolara: “Ma kakav milion, ne vredi ni pola miliona, nema kuća nigde kao što su s prostora bivše Jugoslavije”.

Drugi se nadovezao: “Misliš da je uspeh napraviti kuću u America? Lepo je to, ali da nije preko bančinih kamata, kamata, kamata brate”.

Treće je istakao: “Neka ga. Ako je pošteno zaradio, dabogda imao”.

Video pogledajte u nastavku…