Kategorije
VIJESTI

BRNABIĆ: MOJA PARTNERICA ĆE SE OGLASITI OTVARA LI KLINIKU SA BRATOM DRITANA ABAZOVIĆA

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila danas je da će se njena partnerica Milica Đurđić oglasiti o tome da li sa bratom crnogorskog premijera Dritana Abazovića otvara kliniku u nekadašnjoj zgradi BIGZ-a u Beogradu i da nema potrebe da ona priča o tome.

– Moja partnerica je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život i ja sam sigurna da će se ona oglasiti po tom pitanju, tako da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Srbije da pričam o tome – kazala je Brnabić u Vladi Srbije odgovarajući na novinarsko pitanje da li su tačni medijski napisi da njena partnerka otvara kliniku sa Džihanom Abazovićem.

Rekla je da joj je zanimljivo i da je ne iznenađuje da se “prvo piše, a onda pita o tome”.

– Tako da je, kao i u mnogim pričama, to postala istina, pa ko se sjeti da pita, pita. Ja se vama zahvaljujem što ste pitali – kazala je Brnabić.

Mediji su nedavno objavili da će u bivšoj zgradi BIGZ-a biti otvorena klinika čiji će vlasnici biti brat crnogorskog premijera i partnerica premijerke Srbije.

Zgradu BIGZ-a su prošle godine kupile firme Marera Real Estate Partners i Marera Properties, u medijima predstavljene kao ruske firme, a koje se dovode u vezu sa ministrom finansija Srbije Sinišom Malim.