“ČESTITAM BiH NA ISKORAKU”: Josip Juratović, zastupnik u njemačkom Bundestagu pozdravio pobjedu Denisa Bećirovića

VIJESTI

“Nisam pogriješio u svojoj nedvojbenoj podršci kandidatu Ujedinjene opozicije u BiH i siguran sam da će gospodin Bećirović pokazati razliku od drugih na temelju vrijednosti, mira i kooperativnosti u interesu razvoja BiH, razvoja boljih odnosa u državi i regionu”, naveo je Juratović.

SPD-ov zastupnik u Bundestagu Josip Juratović čestitao je Denisu Bećiroviću na pobjedi za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Pobjeda Denisa Bećirovića u utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda pokazatelj je pobjede socijaldemokratske svijesti, retorike i kulture. Čestitam BiH na iskoraku. Izražavam poštovanje narodu i građanima na konačnom socijaldemokratskom izboru u Predsjedništvu BiH, što će nadam se doprinijeti miru i stabilnosti u zemlji i regionu Zapadnog Balkana. Nisam pogriješio u svojoj nedvojbenoj podršci kandidatu Ujedinjene opozicije u BiH i siguran sam da će gospodin Bećirović pokazati razliku od drugih na temelju vrijednosti, mira i kooperativnosti u interesu razvoja BiH, razvoja boljih odnosa u državi i regionu”, naveo je Juratović, navodi N1.