ČOVIĆEV PORTAL NE PRESTAJE S NAPADIMA NA KOMŠIĆA: “Rijedak je slučaj kada za šefa jedne države možemo reći hvala Bogu, ne zna što priča“

VIJESTI

Mostarski portal “Dnevnik.ba” piše da Komšić, u svojim istupima predstavlja upravo svoje, bošnjačko biračko tijelo te da stalno ponavlja mantru koja mu osigurava enormna mjesečna primanja, bez ikakvog doprinosa državi koja ga plača.

“Time on značajno radikalizira situaciju u Bosni i Hercegovini i stvara privid svojega ‘domoljublja’, bez obzira na to što su njegove izjave i djelovanje usmjerene ka rušenju vlastite domovine, piše “Dnevnik.ba”, konstatirajući da Komšić, “brojnim neistinama pokušava uvećati značaj vojske kojoj je pripadao, te umanjiti značaj Hrvatske vojske u oslobođenju zemlje”.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Portal piše da “na sreću stanovnika Bosne i Hercegovine, u prvom redu Bošnjaka, nasilno postavljeni član Predsjedništva BiH jednostavno ne govori istinu” te da “Hrvatska vojska u to vrijeme nije bila agresor već osloboditelj Bosne i Hercegovine”.

“Da Hrvatska nije pokrenula operaciju ‘Oluja’, Bosna i Hercegovina bi, dio po dio, bila osvajana od strane Vojske Republike Srpske”, poručuje Čovićev portal izvrčući historijske činjenice.

Na kraju zapjenušanog napada na Komšića, mostarski portal poručuje da je rijedak slučaj kada za šefa jedne države možemo reći: “Hvala Bogu, ne zna što priča”.

“Ipak, za ovoga člana Predsjedništva BiH moramo zahvaliti Bogu što samo govori neistine, jer da je drugačije, ne bi imao državu u kojoj bi mogao uzurpirati hrvatska prava”, zaključuje prohadezovski portal “Dnevnik.ba”.