DA NAM BUDE GRAĐANSKA, LA ILAHE ILLALLAH: Da li ste već pogledali najzabavniji predizborni muzički “uradak”- ilahiju za “Bakira i SDA” (VIDEO)

Kampanja za opće izbore u Bosni i Hercegovini koji će se održati 2. oktobra počela je ove nedjelje i već u prvim danima postalo je jasno da stranke i njihovi lideri neće birati (ni štedjeti) sredstva kako bi se domogli vlasti, ili kako bi na njoj ostali i u narednom periodu.

Koriste se svi formalni, neformalni, konvencionalni i “divlji” kanali komuniciranja i političke propagande, što nerijetko ulazi u polje bizarnog i karikaturalnog.

Za sada je šampion progandne prizemnosti muzički video-zapis koji se pojavio na društvenim mrežama na kojoj dvojica interpretatora islamskih vjerskim pjesama, ilahija, agitiraju za Stranku demokratske akcije i njenog lidera Bakira Izetbegovića.

“Pob'jediće SDA, La ilahe illallah”, poručuje ilahijaski tandem u jednom od stihova.

https://www.youtube.com/watch?v=kxGvmSrYM_U

Šta reći na ovaj propagandistički nastup, osim staro-dobro: TOBE JARABI!

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
POTRESNA ISPOVIJEST OCA NASTRADALOG EDINA ZEJĆIROVIĆA: “UBICE SU SE HVALILE TIME ŠTA SU EDINU SVE URADILI”

Sudski postupak koji se vodio protiv ubica Edina Zejćirovića u potpunosti je okončan. Prema pravosnažnoj presudi, dvojici ubica smanjena je Pročitaj više

CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više