DETALJI TUČNJAVE NA BJELAVAMA: AMAR ZULIĆ ZBOG SUPRUGE PRETUKAO DIVLJEG TAKSISTU

MUP Kantona Sarajevo se jutros oglasilo nakon jučerašnje tučnjave na Bjelavama u Sarajevu.

Kako kažu, zbog nasilničkog ponašanja, lišili su slobode lice A.Z., rođen 1984. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. On je jučer oko 16 sati u ulici Bardakčije, općina Cantar Sarajevo, fizički napao i povrijedio lice D.M. iz Sarajeva.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara kod istog konastatovane lakše tjelesne povrede.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a A.Z. je predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

Kako piše Avaz, do sukoba je došlo jer je divlji taksista Damir M. maltretirao suprugu Amara Zulića. Naime, njoj je prije šest dana automobil stao u kvaru, a Damir M. je počeo psovati i vikati jer je put bio zablokiran i on nije mogao proći.

Žena je svakako bila pod stresom zbog kvara automobila, a kako je Damir M. počeo vikati i psovati, uplašila se i utrčala u jedno dvorište.

Njen suprug Amar Zulić je danima tragao za Damirom M., a jučer ga je zajedno sa još dvojicom muškaraca pronašao i pretukao.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više