Kategorije
CRNA HRONIKA

DETALJI UŽASA U POGONU FIRME: RADNIKU (41) MAŠINA OTKINULA RUKU

Dušanu M. (41) iz Prijedora je, tokom nezgode na radu, mašina otkinula ruku, potvrdili su “Nezavisnim novinama” izvori bliski istrazi.

Ovaj slučaj je Policijskoj upravi Prijedor prijavljen juče oko 14.45 sati, a dogodio se istog dana, ujutru, u pogonu firme za preradu drveta u Prijedoru. Iz policije su naveli da je uz prisustvo inspektora rada izvršen uviđaj.

“Utvrđeno je da je radnik firme, D.M. iz Prijedora, teško povrijeđen na mašini za mrvljenje drvne mase – drobilici”, rekli su iz policije.

Radnik je zbog povreda prevezen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

“Pripadnici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti prijave i zadobijanja povreda”, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

“Pacijent D.M. primljen je juče u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske sa amputacijskom povredom desnog ramena koja je hirurški zbrinuta. Pacijent je za sada stabilnog zdravstvenog stanja, te se njegovo liječenje i praćenje nastavlja u Klinici za ortopediju i traumatologiju”, rečeno je za “Nezavisne novine” iz UKC RS.

Crna Hronika Info