Kategorije
VIJESTI

Divan gest: Vlasnica apoteke iz BiH dugogodišnju uposlenicu u penziju ispratila u novom automobilu

TUZLA – Iz kolektiva Pharmacom naveli su kako nastavljaju sa nizom prelijepih priča o međusobnom poštovanju, kolegijalnosti i dobrim međuljudskim odnosima uposlenika.

Da u našoj zemlji još ima poslodavaca koji itekako cijene rad svojih uposlenika svedoči i jučerašnji događaj. Naime, vlasnica firme PZU Pharmacom Tuzla poklonila svojoj dugogodišnjoj uposlenici za odlazak u zasluženu penziju novi automobil.

Ovi informaciju na svojoj Facebook stanici objavio je ovlašteni Toyota partner Expo Auto doo Tuzla.

“Danas smo bili svjedoci jedne divne geste koju je kreirala vlasnica firme PZU Pharmacom Tuzla gospođa Milena Jurić. Naime, Jurić je svojoj dugogodišnjij uposlenici, gospođi Izeti za odlazak u zasluženu mirovinu poklonila novo vozilo Toyota Yaris Cross, navedeno u objavi uz poruku kako gospođi Izeti žele bezbrižnu vožnju i mnogo ugodnih kilometara.

Foto: Facebook

Iz kolektiva Pharmacom naveli su kako nastavljaju sa nizom prelijepih priča o međusobnom poštovanju, kolegijalnosti i dobrim međuljudskim odnosima uposlenika.

Navodeći da se radi o velikom gestu Milene Jurić, koja je odlučila da za veliki doprinos u protekle 32 godine rada u PZU Pharmacom nagradi kolegicu iz računovodstva, iz ove firme su Izeti Smajić poželjeli puno sreće i pređenih kilometara u njenom novom automobilu.

U nastavku možete pogledati kako je prošla primopredaja automobila. Bilo je tu emocija, malo i suza…

[videojs_video url=”https://dnvijesti.com/wp-content/uploads/2022/07/291720268_109695581724552_3076195467762538514_n.mp4″]

Napišite Komentar..