DODIK: IZRAEL IMA PRAVO DA SE BRANI

Oštro osuđujući teroristički Islamski džihad teroristički napad na izraelske civile i u potpunosti podržavajući obustavljanje vatre, rekao je Dodik.

Palestinski pokret Islamski džihad prije dva dana je saopćio da je ispalio više od 100 raketa iz Pojasa Gaze na izraelske gradove kao odgovor na ubistvo jednog od istaknutih ljudi pokreta.

Tim povodom oglasio se i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

– Oštro osuđujući teroristički Islamski džihad teroristički napad na izraelske civile i u potpunosti podržavajući obustavljanje vatre. Država Izrael ima pravo da se brani – napisao je Dodik na Twitteru.

Podsjećamo, Izrael je napao u petak s ciljem da gađa palestinsku radikalnu grupu Islamski džihad u Gazi, a u nedjelju je saopćeno da je ostvaren njihov cilj.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više