DODIKOVA POSLANICA U OČAJU: “Loše je što je materijal u rukama CIK-a BiH i njemu u ovom trenutku ne može da…”

VIJESTI

“Navodi o malverzacijama izbornim materijalom iz Bratunca i Šekovića predstavljaju bizaran pokušaj diskreditacije izbornog procesa sa već proklamovanim ciljem opozicije i samozvane predsjednice, a to je poništavanje izbora jer se nekima očito ne sviđa izborni rezultat kao proizvod volje naroda Republike Srpske”, rekla je Snježana Novaković Bursać, član Predsjedništva SNSD-a.

Ona je za RTRS rekla da “ova priča potiče iz iste radionice kao i paljenje falsifikata i, kako je rekla, lažnih navoda o nestanku glasačkog materijala iz Doboja”.

“Loše je što je materijal u rukama CIK-a BiH i njemu u ovom trenutku ne može da pristupi MUP Republike Srpske, kako bi uradio adekvatnu stručnu ekspertizu kakvu ovaj pokušaj zaslužuje”, rekla je Novaković Bursać.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Podsjećamo, portal Istraga.ba objavio je, a ostali mediji prenijeli, da su falsifikovani glasački listići pronađeni u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu prilikom ponovnog prebrojavanja listića za poziciju predsjednika Republike Srpske i to sa birališta u Bratuncu i Šekovićima.