DVOJICA MLADIĆA I DVIJE DJEVOJKE DROGU SAKRILI U LIMENKU I KRENULI NA MORE

Dva mladića i dvije djevojke su carinicima rekli da su krenuli na more u Grčku

Carinici su u saradnji sa policijom 3. augusta 2022. godine godine na izlazu iz Hrvatske na ulazu u Srbiju na graničnom prijelazu Batrovci spriječili pokušaj krijumčarenja droge skrivene u jednoj prerađenoj limenci osvježavajućeg bezalkoholnog pića.

Neobičan pokušaj skrivanja narkotika otkriven je kada je na red za redovnu ulaznu kontrolu pristigao ”BMW 114” belgijskih registarskih oznaka kojim je putovalo četvoro mladih stranih državljana.

Dva mladića i dvije djevojke su carinicima rekli da su krenuli na more u Grčku i da nemaju ništa da prijave jer sa sobom nose samo lične stvari.

Međutim, tokom detaljne kontrole prtljaga, carinici su u jednom rancu koji se nalazio u gepeku, naišli na naizgled običnu limenku osvežavajućeg, bezalkoholnog pića.

Izvadivši je iz ranca, carinici su shvatili da je suviše laka da bi bila ispunjena sadržajem, te da se najverovatnije radi o vješto smišljenoj kamuflaži.

Njihove sumnje su ubrzo potvrđene, jer su okretanjem gornjeg dijela limenke utvrdili da je ona prerađena tako što je u unutrašnjost ubačena valjkasta plastična bočica koja je trebala da posluži kao svojevrsni kontejner, dok je šupljina između zida limenke i bočice popunjena gipsom.

U unutrašnjosti bočice pronađeno je ukupno 7 plastičnih kesica ispunjenih različitim narkoticima: tri kesice ispunjene bijelom praškastom materijom teškom oko 5 grama, za koju se sumnja da je riječ o kokainu, tri kesice teške oko 8 grama u kojima se našla psihoaktivna supstanca ketamin, kao i jedna kesica sa četiri tablete u obliku lutkica za koje se sumnja da je riječ o ekstaziju.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
AMERIČKI POLITIČKI ANALITIČAR KURT BASSUENER: Dodik ima jasan plan ukoliko proglasni nezavisnost Republike Srpske…

-Nebrojeno puta već ismijava odluke Ustavnog suda i u suštini izaziva Zapad da ga zaustavi, na značajan način. Zbog toga Pročitaj više

NEOČEKIVANA ODLUKA: U jednom dijelu Njemačke ukinuto je ograničenje brzine od 130 kilometara na sat…

Predmetna dionica smatrana je crnom tačkom sve dok nije uvedeno ograničenje brzine 2003. godine. Njemačka savezna ompanija za autoceste uklonila Pročitaj više

Edita Aradinović se unakazila: Promijenila lični opis, ofarbala čak i obrve! (Foto)

Edita Aradinović poznata je kao neko ko voli da eksperimentiše sa fizičkim izgledom, ali ovoga puta pjevačica je nadmašila samu Pročitaj više

Poruka mlade Bosanke za muškarce odjeknula regionom: ”MUZEM I ČUVAM OVCE, KRAVE I KOZE. MUŠKARCI ME SE STIDE, JER NEMAM SILIKONE, VELIKA USTA I KILO ŠMINKE!”

U današnje vrijeme prave vrijednosti su postale toliko poremećene i niko ih ne cijeni. Neke druge , manje vrijedne stvari, Pročitaj više