DŽENTLMEN STAROG KOVA: Pogledajte nježnu poruku na buketu cvijeća kojeg je Nermin Nikšić poklonio Željki Cvijanović (FOTO)

VIJESTI

U Istočnom Sarajevu večeras održan je božićni prijem koji je organizovala članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović. Prijem je održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Tradicionalnom prijemu prisustvovali su brojni gosti i zvanici iz javnog, političkog i kulturnog života BiH, vjerskih zajednica, stranih ambasada i međunarodnih organizacija.

Na prijem su došli i politički partneri Željke Cvijanović iz Federacije BiH, Nermin Nikšić, Elmedin Konaković, Dragan Čović, Borjana Krišto i drugi.

A da posjeduje vrline džentlmena starog kova, kako se to obično kaže, pokazao je večeras premijer Federacije BiH Nermin Nikšić lijepim buketom koji je privukao pažnju svih prisutnih.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Pažljivo dizajnirani buket cvijeća omotan je u ukrasni papir sa nježnom porukom “Volim te cijeli svoj život” i “Uvijek ću te voljeti”, Nikšić je poklonio Cvijanovićevoj prilikom dolaska na prijem što je ona sa zahvalnošću prihvatila.

(SB)