(FOTO) FEHIMU IZ KLADNJA DUŠMANI UNIŠTILI RADNU MAŠINU: “UNIŠTILI SU MI TRAKTOR KOJIM PREHRANJUJEM PORODICU”

VIJESTI

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Fehim Alikadić iz Kladnja kojem su lopovi uništili traktor i napravili, kako on kaže štetu od 20.000 KM u selu Brateljevići kod Kladnja.

U kasnim satima sinoć (02.10) opljačkan sam od strane dušmana i lopova organizirani kriminal. Traktor kojim zarađujem za sebe i porodicu je pokraden a one dijelove koje nisu mogli skinuti su uništili. Pored ovog žutog, također posjedujem i dva veća traktora koji nisu oštećeni a skupocijeni su, ja kao vlasnik svoje firme i svoje imovine ne mogu nadoknaditi štetu koju su mi napravili a šteta je najmanje 20.000. KM” – počinje svoju priču Fehim Alikadić za portal Crna-Hronika.

“Također sabotiran sa poslom, moji radnici su zakočeni u poslu koji zarađuju svojim porodicama. Ja sam ogorčen prizorom i ne znam kako da nastavim sa radom. Također neću stati sa istragom i nastojaću da se lopovi što prije otkriju. Obaviješteni su policijski službenici, i istraga je u toku. Nadam se da će se sve razotkriti. Policija nije poduzela mjere da se uzmu otisci sa mašina. Ja poznajem mehaniku i nisu mogli sa rukavicama neke dijelove skinuti, znači morali su ostati otisci muškaraca koji su ovo uradili.” – izjavio je Fehim za portal Crna-Hronika.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Moja šteta je prevelika, pola motora od traktora je skinuto. Ja nadoknaditi štetu ne mogu. Dijelove koje nisu moglo skinuti su namjerno razbijali da još veću štetu naprave. To samo dušmani mogu jer sam uspješniji od njih. Moju porodicu čitav Kladanj zna ako nismo pomogli nismo ni odmogli imam veliku podršku od svoji prijatelja” – izjavio je za kraj Fehim koji vjeruje da će policijski službenici otkriti počinitelje ovog djela.

Pogledajte fotografije šta mu je sve uništeno.