Kategorije
VIJESTI

GRAĐANI U DUBROVNIKU ZGROŽENI SCENOM: Dvojac se nije dao smesti…

Zanimljivo je kako im je tek nakon odrađenog ‘hopa cupa’ palo na pamet da bi ih neko mogao vidjeti pa je nakon navlačenja hlača i spuštanja haljine nastupio pravi stampedo.

‘…Možemo u parku, na klupi il’ u jarku, nema veze…’ stihovi su pjesme koju je prije skoro dva desetljeća izvodila Viktorija tada Đonlić. Da je bezvremenska ne treba sumnjati, svjedoči tome i najnovija snimka dvojca u klinču nasred starog gradskog porta (u Dubrovniku) i to pred očima javnosti.

Snimka koju je portalu Dubrovački vjesnik ustupio čitatelj uistinu je živopisna. Zanimljivo je kako im je tek nakon odrađenog ‘hopa cupa’ palo na pamet da bi ih neko mogao vidjeti pa je nakon navlačenja hlača i spuštanja haljine nastupio pravi stampedo.

Seks u Gradu postao je uobičajena pojava. Ne traži se više ni park ni jarak, a ni zabiti šumarak. Kad prigusti, spuštaj gaće i navali, nema veze je li Stradun, Porat, gradska ulica ili nečiji portun.

Egzibicionizam, dokazivanje, potreba da budeš viđen… Razmatrati razloge stvarno nema nikakve veze. Jer nije ni bitno, osim što je posve neprimjereno, piše ovaj portal.