Hadžifejzović žestoko Sebiji i Bakiru: Vi slavite nepismene, Vi se udajete za šefove kupleraja, Vas vjenčava reis koji ni u ludilu ne smije to da uradi

Senad Hadžifejzović se u sinoćnjem Dnevniku FACE TV-a osvrnuo na prijetnje i napade, kako kaže, SDA botova.

Direktno se Hadžifejzović obratio i bračnom paru Izetbegović, predsjedniku SDA Bakiru i njegovoj suprugi Sebiji, jednoj od stranačkih uzdanica na predstojećim izborima u Bosni i Hercegovini.

Imao je poruku Hadžifejzović za sve oni koji, kaže kaže, planiraju 2. oktobra glasati za Izetbegovića, kao kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Najveći izdajnik

“On je izdajnik, veleizdajnik. Zapamtite, sigurno, milion posto će ući u historiju, a već je ušao u istoriju, kao najveći izdajnik ove zemlje.

Svjesno, namjerno, planski u dogovoru s nekim, deset godina je opstruirao proces revizije presude protiv Srbije za genocid. Samo veleizdajnik, u prijevodu izdajnik, glavni, vrhunski izdajnik države može se braniti tako što će preko botova skotova naručivati tekstove u kojima su svi izdajnici, samo on nije. Ne, sasvim je drugačije, on ja najveći izdajnik.

Znate da je nakon intervjuva našeg sa Vučićem otkrivena ta tajna, oko revizije, i znate da je lično Izetbegović novinaru Euronewsa vrlo jasno u kameru rekao da je sve slagao u Vijećnici. Slagao je Srebrenicu, Krajinu, Posavinu, Podrinje, istočnu Bosnu, sve…”, rekao je Hadžifejzović, naglasivši da je Izetbegović uskratio pravdu i za sve žrtve srebreničkog genocida.

Naglasio je da će ubuduće na svaki botovski napad odgovarati “isključivo bračnom paru Izetbegović, dakle naručiocima”.

“Vi ste lopovi obični, to jest oni koji su dozvolili svojim ljudima i stranci da opljačkaju ovu državu. Vi, to jest ti, Sekice, nemaš diplomu, djevojčice. Vi ste kupili neupotrebljive respiratore, Vi lažete, jadni unesrećeni narod.

Uništeni gradovi

Šef obavještajne službe nema diplomu, Vi lažete žene, majke, sestre Srebrenice, ljude iz svakog uništenog grada u genocidu u ovoj zemlji. Vi ste veleizdajnici, Vi ste prodali Srebrenicu. Vi ste uništili reviziju, Vi ste najveći čuvari entiteta RS.

Vi se borite da BiH bude podijeljena na troje, da vama, vašoj stranci pripadne do trećine”, kaže Hadžifejzović.

Dodaje da su “otjerali 500 hiljada ljudi, zdravih, pametnih, pismenih, mladih…”.

“Vi slavite nepismene, Vi se udajete za šefove kupleraja, Vi zauzimate džamije, Vas vjenčava reis koji ni u ludilu to ne smije da uradi. Vi ste nam oteli islam, džamiju, vjeru, kulturu, tradiciju, ponos i državu.

Hrabri Bosanci se plaše Vas, dokazujete da diploma nije važna. Vi ste otjerali najbolje doktore…”, rekao je Hadžifejzović.

Pozvao je on i bračni par Izetbegović da gostuje u njegovoj emisiji.

“Seko, ponesi Bakira, ali ponesi i diplomu, ali i Osmicu sa diplomama”, poručio je Hadžifejzović.

 

 

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
NENAD STEVANDIĆ PROVOCIRA: “RS je dokaz da je referendum za nezavisnost Bosne i Hercegovine bio nelegalan”

"Referendum i glasanje je provedeno nezakonito, jer jedan čitav narod nije u tome učestvovao", kaže Stevandić Tokom rasprave na drugoj Pročitaj više

(VIDEO) BRANKA IZ ZVORNIKA SPASILA ŽIVOT NIHADI IZ KALESIJE NAKON ŠTO JE DONIRALA ORGAN POGINULOG SINA

U Podcastu Jedan sat N1 televizije ispričana je nevjerovatna životna priča Branke Vasiljević Todorović iz Zvornika i Nihada Hamzić iz Pročitaj više

EFENDIĆ REAGOVAO NA PORUKU LIDERA SDA: “Ne znam na čemu Izetbegović temelji izjavu kako očekuje da će…”

Naš stav je da imenovanje vlade treba biti riješeno identično kao i na državnom nivou gdje vladu imenuje Predstavnički dom Pročitaj više

“TO JE JADNO…”: Ivana Marić u nevjerici nakon istupa Bakira Izetbegovića…

U obraćanju nakon sjednice Glavnog odbora SDA, predsjednik stranke Bakir Izetbegović ponovo je uzburkao javnost. Ne stišavaju se reakcije na Pročitaj više