HALUCINACIJE DODIKOVOG SAVJETNIKA U JUTARNJEM PROGRAMU: “Republika Srpska je noćas izbjegla da padne pod šapu tzv. građanske BiH…”

VIJESTI

-Sinoć je spašena Republika Srpska i narod se patriotski opredijelio, izjavio je bivši predsjednik Narodne skupštine Srpske Dragan Kalinić, danas savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika gostujući na RTRS-u.

Kalinić je kazao da je “veoma važno to što se naš narod pokazao politički zrelim i patriotski opredijeljenim”.

– Vidim da je narod prepoznao one snage koje su u stanju da očuvaju slobodu, demokratičnost i ravnopravnost Srpske u okviru BiH. Važna je bila uloga SNSD-a i njenih koalicionih partnera i mislim da se, za razliku od drugih, pokazala kao stranka sa integritetom i stranačkom disciplinom – rekao je Kalinić.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Kalinić je poručio da će CIK dati finalnu ocjenu.

– Mislim da je na neki izvjestan način neupitna pobjeda SNSD-a i njenih koalicionih partnera. Čini mi se da je Cvijanović ubjedljivo pobijedila Šarovića i on je priznao poraz i čestitao sinoć. Narod je u Željki prepoznao stabilnu, čvrstu i optimističnu osobu. Dodik, kako govori statistika SNSD-a nadmašio je za oko 30.000 glasova nadmašio Trivićevu – naglasio je Kalinić.

“Zahvaljujući pobjedi našeg naroda i stranaka Srpska je noćas izbjegla da padne pod šapu tzv. građanske BiH”, kazao je Kalinić.