HDZ-ovac mrtav pijan za stražnjicu uhvatio domarevu ženu, ovaj ga nokautirao, procurila i fotografija incidenta

Direktor Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić nokautiran je na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji se održao u Virovitici od 2. do 4. septembra. Incident se dogodio u noći s petka na subotu 3. septembra.

Pozivajući se na dva nezavisna izvora, Telegram je prvi objavio kako je Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na šta ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. septembra, u večernjim satima.

Vujić je potvrdio incident, ali kaže da ne zna ko ga je i zašto udario. Dodaje da se incident dogodio izvan radnog vremena. Potom su se oglasili iz Agencije kojoj je HDZ-ov Vujić na čelu s tvrdnjom da je nokautiran – iz čista mira. Naveli su da im je šef “napadnut od strane nepoznatog počinitelja te je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen”, kao i sljedeće: “Ističemo da direktor Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a posebno se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih.”

“Uhvatio je za stražnjicu domarevu suprugu, ovaj ga je odmah zviznuo”

No svjedoci događaja na sajmu u Virovitici tvrde drukčije.

Virovitica.net je, pozivajući se na izjave više izvora objavila da je Vujić u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu suprugu domara sajamskih prostora, na šta ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Očevici kažu da je riječ o klasičnom nokautu zbog kojeg Vujić deset minuta nije mogao doći k sebi. Od udarca je počeo krvariti pa je zatražio liječničku pomoć. Prijatelj ga je autom odvezao na hitnu, potom u Slatinu gdje živi. Liječnicima je rekao kako je povreda nastala od pada. Nisu mu povjerovali i o tome su obavijestili policiju.

Jedan je očevidac rekao da je domar vidio čin HDZ-ovca vlastitim očima te da ga je odmah udario.

“Nije uopće postavljao nikakva pitanja, nego je odmah zviznuo Vujića šakom u glavu tako da je ovaj pao kao pokošen, a iz nosa mu je potekla krv”, ispričao je očevidac za Jutarnji list.

Udarac je, kažu nam svjedoci, bio toliko silovit da je Vujić ostao nepomično ležati, a onda je do njega dotrčao tamburaš iz sastava koji je zabavljao goste, okrenuo ga na bok i izvukao mu jezik iz usta da se ne bi ugušio.

“Vujiću je trebalo dobrih desetak minuta da dođe k sebi, a onda ga je prijatelj poveo sa sobom i odvezao ga”, kazao je svjedok.

Foto: RTL Hrvatska

Prijatelj je Vujića prvo odvezao na Hitnu pomoć u Virovitici, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a onda i kući u Slatinu. Na Hitnoj je rekao da je pao, ali mu očito nisu povjerovali, nego su o svemu obavijestili policiju, koja je nakon toga počela istraživanje ovog incidenta.

Bio je mrtav pijan

Telegram je večeras objavio nove informacije da je Vujiću nakon incidenta u krvi izmjereno 1.52 promila alkohola.

Policija, kako smo naveli, istražuje incident.

“Vezano uz Vaš upit obavještavamo da sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka nismo u mogućnosti javno iznositi informacije o postupanjima policije prema konkretnoj osobi. No, možemo potvrditi da je Policijska postaja Virovitica 3. septembra 2022. godine u 2.30 sati zaprimila dojavu medicinskog tima da je u prostoru Međunarodnog sajma ozlijeđen muškarac. Dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla ozlijeđenog muškarca te je prikupila prve informacije o okolnostima ozljeđivanja. S obzirom na kontradiktornost prikupljenih informacija, policijski službenici Policijske postaje Virovitica nastavljaju daljnji rad na ovom slučaju kako bi utvrdili sve okolnosti pod kojima je muškarac ozlijeđen”, odgovorili su iz policije Virovitici.net o incidentu.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
AKO DOĐE U BIH, PUTIN MOŽE BITI UHAPŠEN!

Međunarodni krivični sud (MKS) izdao je nalog za hapšenje ruskog predsjednika Vladimira Putina, optuživši ga da je odgovoran za ratne Pročitaj više

OS BIH TREBAJU 440 MLADIĆA I DJEVOJAKA. RASPISAN JAVNI OGLAS

Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine objavilo je u petak, 17. marta, javni oglas za prijem 440 kandidata (djevojaka i mladića) Pročitaj više

UGROŽENO POSLOVANJE NAMJENSKE INDUSTRIJE U FEDERACIJI BiH: Staša Košarac ne da dozvole UNIS-u za izvoz municije u Bugarsku, Srbija ne da barut za Binas…

Skoro u istom periodu, Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH izdalo je kompaniji sa Pala dozvolu za izvoz u Pročitaj više

JA (KA)TARZAN, A TI DŽEJN: Pogledajte otkriće Elmedina Konakovića – u porušenoj turskoj pokrajini “naletio” na KATARZU?! (VIDEO)

Po svemu sudeći, Elmedin Konaković nije prisustvovao času na Fakultetu za sport i fizičku kulturu na kojem se izučavala antička Pročitaj više