Kategorije
CRNA HRONIKA

Horor U Srebreniku: Mladić Pretukao Maloljetnu Djevojku, Govorio Joj Da Odabere Mjesto Gdje Će Je Ubiti

Policija radi na dokumentovanju događaja

Prava drama odvijala se u protekli četvrtak u Srebreniku. Naime, kako saznaje UNA portal, 14. jula mladić inicijala Dž.Ć (20) pretukao je maloljetnu djevojku A.F (17).

Kako su za UNU potvrdili iz Operativnog centra MUP-a TK, pripadnici PS Srebrenik rade na dokumentovanju ovog događaja.

Inače, UNA portalu se javila i djevojka A.F (identitet poznat redakciji) koja je ispričala šta se dogodilo te noći. Istakla je da osjeća i dalje posljedice, te da ima bolove u predjelu vrata, glave i ruku.

“Radi se o mom bivšem dečku. Našla sam se s njim da popričamo, jer sam znala da me prevario i rekla mu to sve. Također, kazala sam mu da imam dokaze za prevaru, da bi on nakon toga krenuo da negira sve. Nakon toga je uslijedila šaka, i ja sam tu šaku njemu vratila, jer sam se htjela odbraniti. Sve je trajalo od 20:30 do 22 sata”, govori nam preplašena djevojka.

Naglašava da dok su se vozili u automobilu, mladić ju je udarao i davio.

“U jednom trenutku mi je rekao: “Izaberi mjesto gdje ćeš umrijeti”. Ja sam vrištala, otvarala automobil kako bih izašla, ali on je sve vrijeme zaključavao auto, nije mi dao da izađem. Na svakom mjestu gdje je stigao, udarao me bokserom u glavu. Snimala sam glavu na UKC Tuzla. Sva sam u masnicama, ujedao me, nema šta nije radio. Istovremeno mi je govorio da će se ubiti ako ja ovo sve prijavim policiji. Također, kazao je da i ako prijavim, od toga neće biti ništa, jer će on to “potplatiti”, otkriva nam.

Dodaje da ga je prijavila policiji, te govori da mladić nije uhapšen.

“Moj otac je angažovao advokate kako bi vidjeli zbog čega ništa nije urađeno povodom toga. On nije u pritvoru, na slobodi je u Srebreniku. I dalje me boli glava od svih udaraca, ruka. U bolnici su mi dali lijekove, a imam povrede na glavi”, istakla je za UNU.

Napišite Komentar..