Kategorije
VIJESTI

“I JA BIH POTONUO DA SAM SLUŠAO DAJ KRŠ KOJI NAZIVATE MUZIKA”: OGLASIO SE I PJEVAČ ZBOG KOJEG JE POTONUO SPLAV U BEOGRADU

Pjevač Aleksa Jelić isprozivao je repera Relju Popovića koji je sinoć nastupao na splavu Fristajler kada je on počeo da tone.

Aleksa je na svom Fejsbuk profilu objavio status u kom je potkačio Relju Popovića. – I ja bih potonuo da sam slušao daj krš koji nazivate muzika – napisao je Aleksa na svom Fejsbuk profilu.

– Dragi moji ljudi. Prvo da vam čestitam Novu godinu i poželim puno sreće, zdravlja i mira. Kao što do sada u svemu što sam radio nije bilo mjesta senzacionalizmu, želio bih da ga nema ni sad. Kao što znate, sinoć sam nastupao na beogradskom splavu Fristajler.

Tokom pauze nakon prvog bloka rečeno nam je da moramo odmah da napustimo splav i da je u toku evakuacija. Kad smo izašli napolje vidjeli smo da splav tone. Žao mi je što nismo proveli cijelo veče onako kako je planirano i onako kako smo ga započeli, u dobroj atmosferi. Ipak, srećan sam što su svi evakuisani bezbjedno, što su svi živi i zdravi i nepovrijeđeni – stoji u objavi Relje Popovića na Instagramu.