“JE L’ VI MENE ZA**BAVATE?!” – UHVATILA SESTRU I VERENIKA NA DELU: Objavila ceo snimak, reakcije preljubnika su SRAMNE!

VIJESTI

Devojka je na delu uhvatila sestru i verenika, a reakcije koje je dobila bile su potpuno neočekivane.

Društvenim mrežama hara snimak preljube koji je zabeležio hiljade pregleda!

Ako je verovati ovom snimku, devojka je u krevetu zatekla sestru i verenika sa kojim je provela pet godina u vezi. Kažu da je preljuba trauma koja se teško preboleva, kao i da je to stanje koje zahteva dobar tretman, a u pojedinim slučajevima i lekove. Reakcija devojke je više nego očekivana, ali ono što su preljubnici odgovorili izazvalo je burne reakcije u javnosti.

“Ma što to radite? Nije tako kao što mi izgleda? Goli ste u krevetu! Kako to mislite da niste ništa radili? Gubite se oboje! Ne mogu da verujem da ste mi to uradili. Pet godina sam provela s tobom, verili smo se! Nema šta nisam činila za tebe, trudila sam se da radim za oboje kako bismo mogli da osnujemo porodicu”, govorila je uzrujanim glasom devojka, koja je u to vreme trebalo da bude na poslu.

Kažu da je napad najbolja odbrana, pa je devojka umesto izvinjenja, dobila ono što najmanje očekuje.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Da, proveo sam s tobom pet godina, pet godina je previše”, uzvratio joj je verenik, ističući da nema nameru da izađe iz stana jer plaća pola stanarine. Osim toga, muškarac je naveo da prevarena devojka nikada nije kod kuće, da je ne viđa jer je stalno na poslu, dok je sestra istakla da “nema za čim da žali, jer svakako ne voli svog verenika kog proziva konstantno”.

“Da mi se nikada više niste obratili”, poručila je devojka i uplakana izletela iz stana. Ovo je izazvalo burne reakcije korisnika, a mnogi su napomenuli da nikada u životu nisu osetili bes koji se javlja tokom gledanja ovog snimka.

“Devojko, shvatićeš brzo da je ovo usluga. Ne trebaju ti”, “Jasan je bol u njenom glasu”, “Nemam reči za sestru”, “Prevara boli, a zamislite kad je od najrođenijeg”, “Svaka čast devojko, želim ti svu sreću!”, glasili su samo neki od komentara. Pogledajte kako je to izgledalo u snimku ispod: