“Jelena Trivić je bacala čaše i papire, urlala… Možemo pokazati i videosnimak” – Begić: Histerično je napustila sjednicu i divljala automobilom

VIJESTI

Ivan Begić se oglasio nakon što je Trivić optužila Stanivukovića za opstrukcije na izborima

Nakon što je članica PDP-a (i kandidatkinja za predsjednika RS-a na oktobarskim izborima) Jelena Trivić optužila gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića za opstrukcije na izborima i lidera te stranke Branislava Borenovića za indirektno pomaganje Stanivukoviću, na Facebooku se oglasio se Ivan Begić, nezavisni kandidat za potpredsjednika RS-a.

“Kaže narod da Bog oduzme pamet, a da snagu, ovoj je oduzeo sve.

Kako “žena majka kraljica” ne ispriča da je na Predsjedništvu Gradske organizacije PDP-a bacala čaše i papire i gospodina Borenovića urlajući nazvala pred 25 ljudi “PI*O! PI*KO! PI*KO”, potom histerično napustila sjednicu i divljala automobilom ispred PDP-a.

Sjednica predsjedništva je snimana i imam stenogram, pa ako zatreba možemo i pokazati kako se profesor Ekonomskog fakulteta ponaša i izražava.

Možemo pokazati i videosnimak davljenja portparola stranke.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Mi smo sa njenim ludilom živjeli “u naša 4 zida” u stranci, mimo kamera, sada to isto ludilo ispoljava pred kamerama”, napisao je Begić.

Također na Facebooku je poručio: “Molim vas ljudi, hospitalizujte je”.