Jezive i prijeteće poruke Dodiku i Vučiću: Ulice u Srbiji će biti pune krvi

VIJESTI

Na email redakcije Blica stigao je još jedan prijeteći email sa dojavom o navodno postavljenim bombama u gradovima širom Srbije. Kako se u emailu koji je stigao sa adrese u potpisu “Uck Uck” navodi, “ulice će biti pune krvi, organi će letjeti na sve strane…

– Vidim vi se i dalje k****e, stoka odvratna nacionalistička, ništa niste naučili, nije vam bio dovoljan NATO da vas bombarduje, vi ne odustajete od ideje ‘srpskog Kosova’. Ako vas NATO nije natjerao da odustanete, ako vas prva generacija UČK nije natejrala da odustanete, mi ćemo vas natjerati, tako što ćemo rat prenijeti u vaše domove, stanove, firme, kancelarije, na vaše ulice. Kao što ste vi ubijali nedužne civile po Kosovu, po Bosni, po Hrvatskoj, sada ćete vidjeti kako je to kada se masakr događa na ulicama vaših gradova – navodi se u emailu.

Uz navedene prijetnje, spominju se i “genocid iz 1913”, kao u “Račak masakr”, a dalje se navode i lokacije gdje su navodno postavljen bombe.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Ulice Beograda, Novog Sada, Prijepolja, Kraljeva, će da budu pune krvi, razneseni ljudski organi će da lete u vazduh, da se lijepe po zidovima, prenosi Blic.

“Mislite da smo zaboravili genocid iz 1913? E nismo, kao sto nismo zaboravili ni Račak masakr, kao što nismo zaboravili niti jednog civila ubijenog na Kosovu. Osveta je prije svega namijenjena ljudima koje smatramo najodgovornijim za zločine, i za terorističku politiku srpske države. Sada što će na tim mjestima biti i kolateralne štete, vari k**i, ko im je kriv kada rade sa ili za vas četnička g***a. Zvonko i Milane, krvi ćemo vam se napiti”.

U emailu se poziva na smrt predsjednika Aleksandra Vučića, Milorada Dodika, Vladimira Putina, Srpske pravoslavne crkve, Zvonka Veselinovića, Milana Radoičića, “velikosrbijanskoj terorističkoj ideologiji” uz poruku “Sloboda Kosovu”.