JU Dom zdravlja u Živinicama poznata je po brojnim skandalima. Čitatelji portala Crna-Hronika danas su zabilježili novi.

JU DOM ZDRAVLJA U ŽIVINICAMA: “MEDICINSKA SESTRA SE ZAKLJUČALA U ORDINACIJI, NIJE PUŠTALA PACIJENTE”

CRNA HRONIKA VIJESTI
Podijelite sa prijateljima:

JU Dom zdravlja u Živinicama poznata je po brojnim skandalima. Čitatelji portala Crna-Hronika danas su zabilježili novi.

Kako nam tvrde, medicinska sestra Enisa zaključala je prostorije ordinacije kako je pacijenti ne bi koristili. Još uvijek je nepoznato šta je ona radila u zaključanoj prostoriji i skim je bila.

Ogorčeni građani Živinica, pisali su i žabu direktoru JU Dom zdravlja.

“Trenutno stanje na Krioterapijama u JU Dom zdravlja Živinice. Sestra Enisa zaključala vrata od ordinacije gdje se rade terapije. Ne želi da razgovara niti proziva bilo koga od pacijenata.

Upoznat odgovorni medicinar i doktorica dermatovenerolog i pomoćnik direktora. U prilogu šaljem protokolisanu žalbu nezadovoljnih pacijenata, među kojima ima i starijih ljudi. Napominjemo da, u posljednih mjesec dana krioterapije je radila sestra Sadija i sve je funkcionisalo besprijekorno i bez bilo kakvog čekanja i kojoj upućujemo sve pohvale za njen rad.” – izjavio je ogorčeni čitatelj portala Crna-Hronika.

JZU Dom zdravlja Živinice

Konc.soec služba dermatologije na ruke direktora

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Skoro dva mjeseca dolazim kod dermatologa te je u proteklom periodu radila druga sestra koja je dobro radila te nije stvarala gužve. Dana 13.6.2023. godine problem uredno knjižite te na očigled mnogih stvorilo je gužvu i uzelo jednu osobu preko reda na krioterapije i jednog čovjeka sa bolom u leđima preko reda kod dermatologa. Molimo da poduzmete mjere”