KAKO JE ŽIVOT IZGUBILA NESRETNA HANA: “VIŠE PUTA ZATRAŽILA POMOĆ OD NADLEŽNIH ALI NIKO NIJE REAGOVAO. PRIJAVLJIVALA JE SINA DA ĆE OVO URADITI”

VIJESTI

U sapanjskom naselju Mahala, gdje je pronađeno beživotno tijelo Hane Jašarević koju je usmrtio vlastiti sin, slučaj koji je šokirao Bosnu i Hercegovinu. Pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona su o tome obavijestile komšije nesretne 65-godišnjakinj. Među prvim o ovom slučaju pisao je naš portal, a vijest možete pročitati ovdje.

Nesretnu Hanu je sin Elvis prvo udario u potiljak, pa onda rukama udavio. Nakon toga je njeno tijelo bacio u septičku jamu.

Komšije nastradale ranije su govorile da ju je često maltretirao.

Institucije opet zakazale!

“Smišljeno ju je udario u glavu, zatim zadavio pa bacio u septičku jamu. Niko ne priča o tome kako su zakazali policijski službenici i socijalni radnici. Ta jadna žena, nana Hana se žalila svim institucijama koje su je odbili i tješili ali ništa nisu uradili po tom pitanju.

On je najavio da će je ubiti. Zaprijetio je rečenicom “ubit ću te kad se vratim”. Ona je to i prijavila policiji ali niko nije poduzeo ništa. izjavili su za portal Crna-Hronika.

Elvisje planski usmrtio, te onda opremio na put, te bacio njeno tijelo u septičku jamu. Dan poslije likvidacije porodici je rekao da je otputovala u Njemačku. Tužno je da to uradi sin kojeg je cijeli život ta jadna žena hranila.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Pokušao nas je sve zavarati. Nastradala Hana se zadnji put sa svojom kćerkom čula u subotu a već u nedjelju se nije javila. Njen brat je otišao prema porodičnoj kući u naselju Mahala i u njoj zatekao Elvisa koji mu je saopštio da je navodno otputovala u Njemačku. Hana je pronađena u srijedu jer smo pozvali policiju, tačnije kriminalističke službenike koji se bave ovim pitanjem. Od policije nismo imali nikakvu podršku ali od komšinice jesmo. ” – izjavio je potresni član porodice za portal Crna-Hronika.