„KAKVA IZJAVA ALEKSANDRA VUČIĆA…“: Bakir Izetbegović odgovorio predsjedniku Srbije, spominjao i ratna razaranja…… (VIDEO)

Predizborna kampanja uveliko traje, a bh. političari su upregnuli sve stranačke resurse kako bi zadobili povjerenje građana.

Lider SDA Bakir Izetbegović iskoristio je priliku odgovoriti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

 

“Zanimljivu tvrdnju je ovih dana iznio Aleksandar Vučić. Ponosno je izjavio da je Srbija prestigla Bosnu i Hercegovinu visinom plaće. Kakva izjava! Srbija koja ima nacionalni konsenzus, koja nije imala ratna razaranja, koja ima ima normalan, a ne dejtonski Ustav i ustroj, trudi se da sustigne srušenu BiH. A nije je sustigla! FBiH, koja u ovoj zemlji vuče sve bitno, još uvijek ima viša prosječna primanja od Srbije“, kazao je Izetbegović.

Pogledajte video.

 

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više