KANDIDATKINJA KOALICIJE DRŽAVA: DANAS SAM KIŠOBRANOM KLEPILA KERA PREKO LEĐA, KAKO MU ZABRANITI DA SPAVA U SAKSIJI?

Kandidatkinja Koalicije Država za Parlament FBiH Azra Dramalija, danas se na svom Facebook profilu pohvalila kako je kišobranom udarila psa u leđa.

Naime, dotična ima problem sa lutalicama, te je jadan pas zbog hladnoće i hladnog betona zaspao u saksiji za cvijeće, što je Azri zasmetalo, te ga je odlučila udarati kišobranom.

“Kako zabraniti psu da u saksijama spava? Ima li neko neku ideju, neki narodni (oprobani) lijek. Ja sam, doduše danas primijenila kišobran te ga klepila preko leđa (dok je spavao). Iskreno se nadam da će zapamtiti lekciju.

Sad će se javiti “ljubitelji životinje” iste ovim putem pitam zašto je njima normalno imati čopore kerova po ulicama.”, napisala je Dramalija.

Njen status je naišao na brojne kritike javnosti, a ovo su samo neki od komentara.

“Nadam se da ćeš se nekad naći bar u sličnoj situaciji kao pas, da budeš na ulici, na hladnoći, bez redovnog obroka, pažnje i ljubavi. Da te prolaznici tek onako “klepe” kišobranom po leđima”, “Bolje čopor pasa nego čopor loši ljudi.. Kad idući put pas napadne nečiji kišobran. To je gospođo tvoja krivica”, “Užas, ko ne voli životinje ne voli ni ljude, i sigurno ne zaslužuje da nekog zastupa, velika hrabrost udariti nedužnu životinju, ta žena nema ni osjećaja a i nasilna je”, piše raja na Facebooku.

Azra je prije par dana pozvala građane da glasaju za nju, te je napomenula da se nalazi na rednom broju 5. u okviru Koalicije Država.

“Pa, eto (da ne bude da nisam rekla” prijatelji iz moje izborne jedinice, nemojte reći da niste imali za koga/za šta glasati”.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više