KAPIDŽIĆ IZVRIJEĐAO HADŽIFEJZOVIĆA: “‘Centralno smetljište’ novinarstva!”

Sarajevski arhitekta i bivši ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo, Faruk Kapidžić, žestoko je napao novinara i urednika FACE televizije, Senada Hadžifejzovića, koji već duće vremena “ratuje” protiv Kapidžiićeve stranke SDA.

Objavu Kapidžića prenosimo u cijelosti:

“Svi su oprezni, svi šute, svi oni koji bi trebali nešto reći na bolesno novinarstvo bolesnog novinara. Svi ispred akademske i političke zajednice boje se da ne budu oni tema u petak ili subotu naveče, a to ne bi bilo nikako dobro za njihove današnje i buduće pozicije i glasove. Zato šute i samo promrmljaju ‘ne gledam ja to, ne interesuje me’ i kao mirni su.

Ja sam miran tek kada kažem.

I zato kažem, običan lopov, ucijenjena kukavica iskompleksirana imenom i porijeklom ‘hrabro’ iz studija sa visine, pljuje najgore gadosti, ovaj put po ženi, našoj Ministrici vanjskih poslova, dostojanstvenoj gospođi, nečijoj majci i nani. ‘Hrabar’ novinar i još ‘hrabriji’ urednik demonstrira ‘hrabrost’ i medijsku silu na jednoj ženi.

Isto tako ‘hrabro’ traži određena i ciljana imena pljeskajući rukama, a ako ih od nekog časnog gosta ne dobije spisak potrebnih imena za blaćenje se povećava za ime istog.

Kakogod jedno je SIGURNO. ‘Centralno grijanje’ će paliti petkom i subotom do drugog, a ‘Centralno hlađenje’ od drugog”, naveo je Kapidžić.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više