KRIMINAL U SREDNJOJ ŠKOLI U KAKNJU: Direktor škole zaposlio sina kriminalca, dobar sa SDA ministrom

Crnoj Hronici se obratila jedna čitateljka koja je ostala bez posla.

,,Direktor Šerif Kovač, koji je na čelu Mješovite srednje škole Kakanj već 16 godina, vjerovatno namjerava još toliko dugo, radeći za SDA stranku iz sjene, koja mu je i omogućila tako dugo uništavanje škole”, započinje ova čitateljka za CH.

,,U školi od porodice Kovač i bliske mu rodbine radi najmanje 20 od 80 profesora, pri čemu pojedini nisu stručni za pozicije koje obnašaju. Mnogobrojne donacije koje su pristigle u školu, a koje mogu da se pronađu na internetu, stoje po par godina u hodnicima, dok ne dobiju nalog za prodaju na otpad prilikom čega se ti novci rapoređuju unutar porodice i za rješavanje ličnih problema.

Mi kao uposlenici ovo trpimo već godinama i prijavljujemo kantonalnom ministru Muji Kucanoviću (kadar SDA), koji redovno sjedi na kafi sa direktorom u kafiću Nanda – čak i za vrijeme radnog vremena”, nastavlja naš izvor.

,,Sve ovo je ništa za to što se odlučio zadnju godinu dana, a to je zapošljavanje svog sina, kriminalca Elvisa Kovača, koji je osuđen na zatvor zbog krađe penzija iz JP Pošte Visoko, kao njen uposlenik. Potvrđenu optužnicu vam šaljem u prilog. Nakon što je sud potvrdio optužnicu, narednog mjeseca Elvis sa školom vozača, koju je jedva završio u istoimenoj školi, zapošljava se kao profesor praktične nastave za zavarivače.

Ove godine je osuđen na zatvor, te ponovo konkuriše kao nastavnik praktične nastave za zavarivače i sve je spremno za njegovo zaposlenje”.

,,Šuška se da mu je babo sredio potvrdu da je nauračunljiv kako bi mu sud smanjio kaznu, te se kao takav vodi u zaposlenju u školi kao nastavnik. Mi vas molimo, pomozite nam jer smo mi jako mali protiv pošasti zvane SDA”.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
PREDSJEDNIK HRVATSKE SUTRA DOLAZI U JEDNODNEVNU POSJETU BOSNI I HERCEGOVINI

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović sutra dolazi u posjetu Bosni i Hercegovini, potvrđeno je za Klix.ba. Kako je predviđeno protokolom, Milanović Pročitaj više

DŽEMALUDIN LATIĆ: “SDA JE UNIŠTIO ALIJA IZETBEGOVIĆ, ONA VIŠE NE POSTOJI”

SDA je uništio Alija Izetbegović, ona više ne postoji – ustvrdio je, između ostaloga, Džemaludin Latić Gost jučerašnje emisije Polis Pročitaj više

OPTUŽBE IZ KREMLJA ZBOG “NEPRIJATELJSKOG ČINA”: “Slovačka je slanjem MiG-ova Ukrajini…”

Rusija je optužila Slovačku za kršenje sporazuma zbog slanja borbenih zrakoplova sovjetske proizvodnje MiG-29 u Ukrajinu. Slovačka, prema sporazumu potpisanom Pročitaj više

JUSUF NURKIĆ: KOLIKO MORAŠ BITI JADAN DA PRETUČEŠ FADILA I AJŠU KOJI SU U OSMOJ GODINI ŽIVOTA I TO ZA PRVI DAN RAMAZANA

Dvoje povratnika večeras je transportovano do Doma zdravlja u Višegradu, a policija je u Omeragićima gdje je u toku uviđaj Pročitaj više