“Kupovao sam joj tašne od 5.000€, ona meni ni kafu nije platila, nikada” Haris iznio sav “prljav veš” o Melini

“Kupovao sam joj tašne od 5.000€, ona meni ni kafu nije platila, nikada” Haris iznio sav “prljav veš” o Melini

VIJESTI

Poznati pjevač Haris Džinović otvorio je dušu o razvodu od modne dizajnerke Meline Džinović, o kojem ne prestaje da bruji javnost.

Kako je istakao, Melina ga nikada nije pozvala da popričaju, a nije se čak ni pojavila na sudu, kada je trebalo da se razvedu.

– Ma ne, nikad. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvijek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razdvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena.

Ipak, ne kaje se što nije pokušao da uradi nešto po tom pitanju.

– Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna da popriča. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se neko ne bori, šta će druga strana. Nije mi padalo napamet da je vučem za rukav.

Džinović je priznao da li se osjeća iskorišćeno.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

– Može to neko sa strane da kaže, ali možda mogu i ja, na izvjestan način da. Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim djelima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrijednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen – priznao je pjevač, ali ipak, ne žali ni dinara koji je dao na nju.

– Ne da nisam žalio dinara, nego sam davao više, kao američki Fort Knox zlatna rezerva.

Haris je ranije istakao da je Melina sukcesivno počela da se iseljava iz kuće.

– Pa ne znam zašto razgovor nije uslikedio, to je jedna stvar. A druga, tek sad vidim da se radilo poprilično planski, da bi jednog dana jednostavno nestala, nije se javila nikome. ‘Ajde što meni nije, ali nije ni djeci. Da bi se saznalo kasnije gdje je, šta je, kako je, ili s kim je. Na pet dana je nestala i nije se vratila. Vidio sam danima da je iseljavana garderoba i torbe, nakit… – rekao je pjevač za emisiju “Scena“.