Mediji u Srbiji objavili da se Jovanović potukao sa ženom, Jelena demantovala

VIJESTI
Podijelite sa prijateljima:

Policiji je danas oko 10.30 sati prijavljeno nasilje u porodici u Novom Beogradu, a potukli su se lider LDP Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena.

Policija je reagovala na osnovu prijave o tuči Čedomira Jovanovića i njegove supruge.

“Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim”, rekao je navodno Čeda za Blic.

Prije nego što je Jovanović potvrdio navode, kućna pomoćnica porodice negirala je da je bilo bilo kakvog sukoba između njih dvoje. Njih dvoje nisu zatečeni u stanu. Navodi će biti provjereni sa svjedokom.

Iz policije navodi o tuči nisu potvrđeni, ostaje da se prvojeri da li je Jovanović bio ironičan kada je novinarima Blica kazao da je informacija istinita.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

U međuvremenu portal Nova.rs stupio je u kontakt sa Jovanovićevom suprugom Jelenom.

„Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka namještaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri djevojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Dragu J. Vučićeviću.

„Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo namještaju Rusi, ne znam ko. Ne vjerujem da su se čuli sa Čedom“, rekla je ona za Nova.rs.