Kategorije
VIJESTI

Milanović opet vrijeđa: Džaferović mudžahedinska hostesa iz ‘93. prijeti ratom

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je u Imotskom na obilježavanju 31. obljetnice osnutka 115. brigade HV-a Imotski. U obraćanju medijima govorio je i o stanju u BiH.

Rekao je kako je ono što se tamo trenutno događa važno za Hrvatsku.

“Preko prijete ratom u BiH. Prijete ratom. Džaferović, koji je bio mudžahedinska hostesa 93., čovjek je bio u odboru za doček mudžahedina u sigurnosno-bezbednosne jedinice u Zenici, sad prijete on i njegov šef ratom, dronovima. To je za mene veća tema od svega. Pokušavaju tamo zatuć hrvatski narod. A vi mene pitate za jednog profesionalnog političara…”, rekao je.

“Uvijek sam radio razliku između Kajtazija i Pupovca”

Kaže da za Pupovca glasa 10 tisuća od 200 tisuća Srba. “Uvijek sam radio razliku između Kajtazija i Pupovca. Pupovac ne predstavlja nikoga, za njega glasa 10.000 od 200.000 Srba, i to treba reći, za Kajtazija glasa jedan velik dio Roma, ali ovako, ovim prenemaganjem i cmizdrenjem im neće pomoći”, rekao je Milanović.

Kaže da se trebamo ponašati prema pravilima. “Ajmo se mi malo tako ponašati, slušati pravila. Ni Dodik ni Čović mu nisu došli na sastanak. Čovića se stavlja u istu kategoriju rušitelja BiH. Kad god zinu, naprave političku grešku. Taj Čović sjedi pored Plenkovića na otvorenju Pelješkog mosta. I ja bih ga pozvao, ali što bi napravio da ga zaštitiš? Mogli su staviti palmu između. Hrvatska ima moćne instrumente za takve razmjene. Možemo svima koji nam rade iza leđa pokazati srednji prst i reći ‘gubite se'”, rekao je Milanović.

Index.hr