Miroljub Petrović smrtno bolesnoj ženi: Prekini hemoterapiju odmah, pij sokove..

Nadriljekar i tzv. “doktor” Miroljub Petrović naći će se na optuženičkoj klupi zbog toga što je bez dozvole za liječenje, putem čajeva i sokova „liječio“ dvije osobe koje su nakon toga preminule. U pitanju su dokazi u vezi sa slučajem smrti mladića iz Skoplja Slavča Petrova i Marijana Batasa iz Novog Sada, koji su preminuli nakon “terapije“ u Prirodnjačkom centru kod Petrovića. Tragom ove priče, “Nova” je došla do prepiske između Petrovića i osobe koja je pokušala da pomogne ženi P.S oboljeloj od kancera (ime obje osobe poznato redakciji Nove).

Kao i tokom ranijih slučajeva, nadriljekar je koristio oprobani metod „davanja savjeta“, kojima je reklamirao svoj centar i usluge koje nudi. Prozrevši namjere da ga ovakve usluge mogu dovesti u opasnost od zakona, samo je na nivou preporuka i savjeta „pomagao“ da se „izliječe“ pacijenti nakon čega je na teško bolesnoj osobi bilo da li će kupiti njegove tinkture i sokove, piše Nova.rs.

Nakon što je žena iz Leskovca u 43. godini dobila dijagnozu da boluje od raka pankreasa, koji je zahvatio i jetru i limfne žlijezde, porodica i prijatelji na različite načine su tražili pomoć. Iako je liječena u Kliničkom centru u Beogradu, prijatelj, koji je pratio „sistem rada“ Petrovića riješio je da se obrati za plan liječenja, kako bi pomogao porodici, uvjeren u to da je njegov plan tretmana različitih bolesti zaista zasnovan na činjenicima i istraživanjima iz oblasti medicine.

On je poslao svoj plan, koji podrazumijeva da se obustavi zvanična i priznata hemoterapija, te da se koriste njegovi sokovi u liječenju.

“Potrebno je da odmah prestanete sa hemoterapijom i da započnete program čišćenja i jačanja organizma koriščenjem cijeđenih sokova i sirove biljne hrane, kao i uzimanjem biljnih preparata (tinktura). Preporučujem da pročitate kratku knjigu ‘Čudo izliječenja‘ i da živite u skladu sa tim principima, kao i da primijenite navedeni program čišćenja organizma“, navodi se u jednom od odgovara koje je Petrović uputio prijateljima teško oboljele pacijentkinje.

U mejlu gdje je Petrović objašnjavao način na koji će pacijentkinja biti u potpunosti „izliječena“, očigledno je da Petrović ima za cilj da reklamira svoje proizvode i „priručnike“, a na nekoliko mjesta nudi način na koji će osoba sigurno da ozdravi. Savjetuje čišćenje crijeva, upotrebu sokova i tinktura nedjeljama, ali i detaljan plan kada je potrebno da se tuširate vrućom, a kada hladnom vodom.

Petrović je kao što je “Nova” ranije pisala koristio oprobane „savjete“ da se ne ide kod ljekara i da se što prije treba krenuti u postupak izbacivanja lijekova.

“Treba da se vježbate da samo pozitivno razmišljate i pričate, i da se družite samo sa pozitivnim ljudima, kao i da slušate samo pozitivnu muziku i gledate samo pozitivne emisije i čitate samo pozitivne stvari. Kod ljekara vam ne preporučujem da idete, jer će vas isprepadati i navući na štetne lijekove i terapije. Ako baš hoćete da radite analize, otiđite u privatnu laboratoriju koja ne zna istoriju vaše bolesti. Dovoljno je da uradite analizu krvi jednom mjesečno. Tempo izbacivanja lijekova morate sami da odredite”, skandalozno je Petrović predstavlja način borbe sa rakom.

Nakon ove prepiske, nadriljekar je poželio brzo ozdravljenje oboljeloj i ponudio da se pogleda njegovo predavanje o borbi protiv kancera.

Porodica je nastavila sa zvaničnim liječenjem u Kliničkom centru u Beogradu i nije poslušala ove savjete, koji bi doveli do naglog pogoršanja bolesti, jer metastaze koje su se tada pojavile, bez terapije citostaticima dovele bi do smrtnog ishoda za par mjeseci, u najboljem slučaju. Pacijentkinja je nastavila liječenje regularnom terapijom i time produžila život do svoje 46. godine.

Tužilaštvo bilo nijemo od 2019. godine, za to vrijeme Petrović promovisao “liječenje” i preko medija
Još 2019. godine je tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo istragu protiv Miroljuba Patrovića, koji je u javnosti poznat zbog svojih antivakserskih i nadrilekarskih stavova, nakon što ga je Biljana Jovanović javno označila kao odgovornog za smrt njenog brata Slavča Petrova (31).

Tada nije bilo dovoljno dokaza, a Petrović koji je u to vrijeme bio velika YouTube zvijezda sa milionskim pregledima sakrio se od javnosti, a njegov postupak bio je duboko u fioci. Sada je došlo vrijeme da iz iste fioke izađu dokazi i optužnica protiv nadriljekara.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Malinar Hodžić na suđenju prozvao Bursaća, ovaj mu uzvratio: Kad vas ovakav ološ napada znajte da radite dobru stvar!

Fikret Hodžić, vlasnik firme „Srebrna malina“ i jedan od optuženika u slučaju „Respiratori“ za višemilionski kriminal u završnoj riječi na Pročitaj više

EVO KOLIKO KO ZARAĐUJE U NJEMAČKOJ: SVE PLATE NA JEDNOM MJESTU

Iako je rast plata posljednjih godina usporio i u ovoj zemlji Godinama unazad Njemačka važi za najjaču ekonomiju. Zato i Pročitaj više

POLICAJAC OBAVIO VELIKU NUŽDU ŠEFU U KANCELARIJI

Nedavno je došlo do neugodnog incidenta u PU zagrebačkoj, javlja Telegram. Naime, jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku Pročitaj više

NE PRESTAJU REAKCIJE NA KRIVIČNI ZAKON RS: BLAGOVČANIN TVRDI DA ĆEMO IMATI MINI BJELORUSIJU UNUTAR BIH

Usvajanje nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona RS kojim se kriminalizuje kleveta i uvreda u Narodnoj skupštini RS Pročitaj više