MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA ANELA IZ SARAJEVA: “PORODICA U ŠOKU, SVE SLUTI NA SUICID ALI…”

VIJESTI

Smrt dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Ahatovića Čakal Anela potresla je mještane Hadžića i njegovu porodicu. Ništa nije slutio na tragediju u kojoj će se ugasiti jedan mlad život – piše Crna-Hronika.

Anel Čakal preminuo je u nedjelju, 23. 10. 2022. godine u 25. godini života. Dženaza namaz će se klanjati sutra (PETAK), 28. 10. 2022. godine u 14:30 sati na Gradskom mezarju Vlakovo. Iza preminulog mladića ostala su otac Fuad, majka Sanela, supruga Melisa, sin Samir, kćerka Ajla, brat Sanel, daidža Samer, amidže Emir i Namir, tetke Anela, Emira i Namira, daidžinica, strine, tetkovi, te porodice: Čakal, Šečić, Proha, Ribić, Zekić, Hodžoć, Durak, Pustahija, Čerkezović, Lubarda, Grbo, Selimović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Kako nezvanično saznajemo sve upućuje na tragediju u kojoj je mladić oduzeo sebi život vješanjem. Kod sebe nije imao dokumente, sve je ostavio u svojoj kući. Na prepoznavanju lica nisu bili roditelji koji su skrhani u bolu i tuzi. Urađena je obdukcija i sve je spremno za dženazu, – izjavila nam je Emira Čakal, tetka nastradalog mladića za naš portal.

“Rekli su nam da su ga pronašli u šumi i da čće podatke tek dobiti sljedeće sedmice. Svi smo u šoku. Zašto ništa ne znamo pa ni osnovno? Ja sam lično pokušala otići u Jedilere da pogledam tijeli i da prepoznam našeg Anela ali mi nisu dozvolili. Nikome nije jasno da porodicu nisu zvali na prepozavanje lica. Nas zanima gdje je nađen, ko ga je pronašao, ko ga je prepoznao? Ništa nije imao kod sebe. izjavila nam je Emira Čakal za Crnu-Hroniku.

Preminuli mladić napisao je i posljednji status na Facebook-u: “Ona je moj smisao života, dok nju imam postojim i ja, kad nje nema nece biti ni mene Melisa Ajla. Za nju ako treba i život dat bez razmišljanja”

Prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama od preminulog dvadesetpetogodišnjeg mladića.

“Mili moj brate ode ti nama rano ostavi bol iza sebe volimo te mama babo i tvoj brat. Dok smo mi zivi i zivices i ti u nasim srcima. Da ti dragi Allah podari lijepi dzennet. ”

“Da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet. A porodici sabura El-Fatiha”