Kategorije
VIJESTI

MLADENA CVITANOVIĆA RODITELJI NAPALI U ŽEPČU: “TVRDI DA NIJE ZNAO DA DJEVOJČICA IMA SAMO 13 GODINA”

Kod bolnice u Žepču došlo je do prave drame, kada su 63-godišnjem muškarcu roditelji 13-godišnje djevojčice napravili sačekušu, javlja 072info.

Naime, muškarac se dopisivao sa djevojčicom i dogovorio sastanak sa njom. Djevojčica je obavijestila roditelje koji su došli zajedno s njom. Otac djevojčice je odmah fizički nasrnuo na muškarca.

Naime, 63-godišnji Žepčak, inicijala M.C., se dopisivao sa 13-godišnjakinjom i dogovorio susret sa njom. Djevojčica je o svemu obavijestila roditelje, a koji su došli sa njom i dogovorili susret sa 63-godišnjakom.

Kako saznajemo M.C. je Mladen Cvitanušić poznati biznismen iz Golubinja.

Kada su ga ugledali na motoru, otac djevojčice odmah je fizički nasrnuo na starijeg muškarca.

-Pedofilu, sram te bilo. Pišeš sa njom ima svega 13 godina – govorio je otac djevojčice.

On se pravdao kako nije mogao po fotografijama zaključiti kako se radi o maloljetnici, odnosno tvrdi da navodno nije znao da djevojčica ima svega 13 godina.

Ubrzo je došla i policija, a spriječen je daljnji sukob. Ovom prilikom otac djevojčice pokazao je policiji poruke i poručio im da uhapse manijaka, međutim, do toga nije došlo. Mladen (63) je uputio prijetnje smrću ocu djevojčice, a potom prijetio i policiji kazavši da mu ne mogu ništa. Ubrzo je došla i policija, a spriječen je daljnji sukob. Ovom prilikom otac djevojčice pokazao je policiji poruke i poručio im da uhapse manijaka, međutim, do toga nije došlo.

Mladen Cvitanušić (63) je uputio prijetnje smrću ocu djevojčice, a potom prijetio i policiji.

-Ne može meni policija ništa – govorio je.

Iz policije su izjavili za medije kako su zaprimili prijavu o ovom događaju, ali da policija i istražitelji na terenu provjeravaju sve okolnosti iz prijave.

Ko je Mladen Cvitanušić, poznati biznismen iz Žepča.

Mladen Cvitanović nakon zaslužene penzije u Norveškoj vratio se u Golubinju, mjesto između Zenice i Žepča kako bi ispunio svoje snove, a jedan od njih je i izgradnja željezničke stanice s pravom lokomotivom i vagonima.

Od siroćeta do šefa na naftnoj platformi

“Imao sam veoma teško djetinjstvo. Kao dijete sam 1969. godine otišao u Norvešku, bio sam siroče, a othranila me tetka jer je otac bio na robiji, a majka u bolnici u Tarčinu. U školi sam ovdje imao sve petice, a dolaskom u Norvešku postao sam nepismen. U tom gradu sam upisao boks, pokazao sam se dobro i postao sam šampion pokrajine. U školi sam imao prosječne rezultate, ne dovoljno dobre za fakultet, ali s obzirom na to da je Norveška jaka u brodogradnji, a Amerikanci su iz Vijetnama povlačili brodove u to brodogradilište, tu sam se i zaposlio”, kaže Cvitanović.

CrnaHronikaInfo

Napišite Komentar..