MUŠKARAC (60) JE UZEO PREKOMJERNU DOZU PREPARATA ZA POTENCIJU PA UMRO TOKOM ODNOSA SA MLAĐOM DJEVOJKOM!?

CRNA HRONIKA

Muškarac (60) iz Čačka preminuo je u četvrtak u jednom hostelu na periferiji grada, a sumnja se da je njemu pozlilo tokom se*sualnog odnosa s dosta mlađom ženom.

Čovjek je dovezen prekjuče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

– Kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi sa mlađom ženskom osobom. Za sada nije poznato zbog čega je, i kada mu je tačno pozlilo, ali je naložena obdukcija koja će razjasniti uzrok smrti. Ono što je do sada poznato jeste da su ga radnici hotela pronašli u sobi, u besvjesnom stanju – kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema riječima izvora, sumnja se da je Čačaninu pozlilo tokom ljubavnog čina, a da se njegova mlađa ljubavnica uplašila i pobjegla.

– Nju policija nije zatekla u sobi. Kad je intimni odnos pošao po zlu, pokupila je svoje stvari i otišla. Ona je inače, kako se priča, udata, pa nije željela da se sazna da je nevjerna i da se obruka. Inače, i pokojni muškarac je oženjen – objašnjava izvor i dodaje da su radnici hotela pozvali Hitnu pomoć kada su zatekli mrtvog gosta u sobi.

– Na lice mjesta izašla je i policija. Pored kreveta, na kom je bilo tijelo, pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porijekla. Pretpostavlja se da je je riječ o stimulativno-erektivnom sredstvu, nalik “vijagri”. Praškasta supstanca je poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je možda to dovelo do iznenadne smrti – kaže izvor i dodaje:

– Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspješno. Pretpostavlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Iako ljekari sumnjaju da je muškarac duže bio mrtav, radnici hotela su novinarima rekli “da je djevojka izašla iz sobe i rekla da se čovjeku slošilo”.

– Onda je potom otišla, a recepcioner je ušao u sobu i zatekao to što je zatekao – dodao je izvor.

N.R. je bio oženjen i u Čačku važio za uglednog porodičnog čovjeka.

Istraga će utvrditi kako je došlo do ovog tragičnog događaja, kao i da li supstanca koju je Čačanin konzumirao ima veze sa smrću.

– O slučaju je obaviješteno i tužilaštvo, tako da se utvrđuju sve okolnosti – kaže sagovornik.

Smrt muškaraca tokom seksualnog odnosa, nažalost, nije rijetkost. U avgustu 2019. godine Beograđanin (57) je preminuo od srčanog udara u svom automobilu tokom intimnog odnosa sa svojom partnericom nakon što je uzeo prekomjernu dozu preparata za potenciju.

– Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom djevojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za lijekovima za potenciju “vijagra”, koje je sa sobom ponio. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah djelovala, odlučio je da popije još dvije, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata – podsjeća Kurirov sagovornik i dodaje da je Beograđaninu tada pozlilo, a ubrzo je preminuo.

Crnahronikainfo