MUŠKARCU (60) POZLILO TOKOM ODNOSA SA MLAĐOM DJEVOJKOM PA UMRO

VIJESTI

Muškarac (60) iz Čačka preminuo je je juče u jednom hostelu, a kako se sumnja njemu je pozlilo tokom odnosa s jednom mlađom ženskom osobom.

Čovjek je dovezen juče u kasnim popodnevnim satima u čačansku bolnicu, ali bez znakova života.

– Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tijela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porijekla. Pretpostavlja se da je je riječ o stimulativno-erektivnom sredstvu – kaže sagovornik Blica i upoznat sa detaljima istrage i dodaje:

– Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspješno. Pretposatvlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je vidjela da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

– Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć – kaže izvor:

– Nije isključena mogućnost da bi nesretni čovjek preživio da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobjegla – kaže sagovornik i dodaje:

– Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona vjerovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena.

Crnahronikainfo