Kategorije
VIJESTI

Na intervenciji je policija i deset vatrogasaca, automobili su skršeni: Strahovita saobraćajna nesreća dogodila se na magistrali u mjestu Golobočec Ludbreški u Hrvatskoj, ima povrijeđenih

Na magistrali u mjestu Golobočec Ludbreški, oko 15 sati dogodila se strahovita saobraćajna nesreća, a na terenu su policija i vatrogasci.

Kod kapelice su se sudarila dva  automobila, a od siline udara jedno je vozilo završilo u dvorištu, a drugi je automobil ostao stajati na cesti s razbijenim prednjim dijelom vozila.

Oba su automobila znatno oštećena, aktivirali su se zračni jastuci, a nažalost ima povrijeđenih koje su odvezla kola hitne pomoći.

Na intervenciji je policija i deset vatrogasaca JVP-a Ludbreg. Više detalja bit će poznato nakon uviđaj.

VANREDNE SITUACIJE NA CESTAMA UPRAVO, PODACI HAK-a:

požar na vozilu na autocesti A4 između čvora LUDBREG i čvora ČAKOVEC u smjeru Goričana. Molimo vozače za dodatan oprez.

prometna nesreća na autocesti A7 između tunela ŠKURINJE I i tunela KATARINA u smjeru mosta Krk. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

prometna nesreća na autocesti A1 na 368+000 km između čvora VUČEVICA i čvora DUGOPOLJE u smjeru Dubrovnika promet se vodi jednom prometnom trakom.Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

zbog prometne nesreće na DC404 u Rijeci u tunelu Pećine u smjeru čvora Draga vozi se jednim trakom, uz regulaciju prometne policije.

Kolnici su mjestimice mokri u Hrvatskom primorju i Lici. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila – navode iz HAK-a.