Nakon što je požar uništio porodični dom Mustafića u Drinjači, najavljena podrška od ministarstva koje predvodi Edin Ramić (FOTO)

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Skelanima i Bratuncu, jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu, te dva požara, u Šekovićima i Drinjači.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. O požaru koji je progutao porodični dom Ensada Mustafića pisali smo prethodne večeri, a iz Policijske uprave Zvornik su o tome saopštili:

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervencija na gašenju požara na porodičnoj kući u Paljevićima (Drinjača).

Požar progutao još jedan porodični dom, ovaj put u zvorničkom naselju Pahljevići kod Drinjače (FOTO)

Kao i u slučaju porodice Gerović koja je dan ranije ostala bez porodičnog doma u naselju Gerovi kod Bratunca i ovaj put nije izostala podrška ministarstva za raseljene osobe i izbjeglice u Vladi Federacije BiH koje predvodi Edin Ramić iz čijeg kabineta su pvoom ove nesreće saopštili:

U toku prethodne noći povratničku porodicu Mustafić u zvorničkom naselju Pahljevići zadesio je požar na porodičnoj kući. Naši saradnici su jutros posjetili porodicu i sagledali stanje. Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će i ovoj porodici pružiti podršku u saniranju štete, saopšteno je iz ministarstva.

Požar progutao još jedan porodični dom, ovaj put u zvorničkom naselju Pahljevići kod Drinjače (FOTO)

Pomoć porodici Gerović stigla je sa dosta strana kako bi se teški momenti za ovu porodicu prebrodili što je lakše moguće.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
DŽEMALUDIN LATIĆ: “SDA JE UNIŠTIO ALIJA IZETBEGOVIĆ, ONA VIŠE NE POSTOJI”

SDA je uništio Alija Izetbegović, ona više ne postoji – ustvrdio je, između ostaloga, Džemaludin Latić Gost jučerašnje emisije Polis Pročitaj više

OPTUŽBE IZ KREMLJA ZBOG “NEPRIJATELJSKOG ČINA”: “Slovačka je slanjem MiG-ova Ukrajini…”

Rusija je optužila Slovačku za kršenje sporazuma zbog slanja borbenih zrakoplova sovjetske proizvodnje MiG-29 u Ukrajinu. Slovačka, prema sporazumu potpisanom Pročitaj više

JUSUF NURKIĆ: KOLIKO MORAŠ BITI JADAN DA PRETUČEŠ FADILA I AJŠU KOJI SU U OSMOJ GODINI ŽIVOTA I TO ZA PRVI DAN RAMAZANA

Dvoje povratnika večeras je transportovano do Doma zdravlja u Višegradu, a policija je u Omeragićima gdje je u toku uviđaj Pročitaj više

NIKŠIĆ TVRDI DA MU JE SDA DAVAO MILIONE KM DA BUDU U KOALICIJI S NJIMA

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić gostovao je večeras u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića. Sa popularnim voditeljom razgovarao je o aktualenim Pročitaj više