“Nemoj plakati” poručio joj je dječak na aerodromu, pogledajte potresan snimak odlaska Bosanke iz domovine koji je rastužio mnoge

VIJESTI

Amina Muslimović se obratila javnosti na aerodromu u Sarajevu dok čeka svoj avion za odlazak iz Bosne i Hercegovine

“Došao je i taj momenat kad ja trebam da idem u Njemačku. Mi smo jedno vrijeme spominjali to da planiramo početi život ispočetka tamo negdje u tuđini.

Ono što želim da skrenem pažnju jeste da zaista da, evo, ja i mladi ne odlazimo iz razloga što ne volimo svoju domovinu, već što je naša domovina bez srca, bez duše, bez zagrljaja.

Mi odlazimo zbog sistema”, rekla je Amina Muslimović na aerodromu u Sarajevu dok čeka svoj avion za odlazak iz Bosne i Hercegovine.

Kroz suze opraštala se od najmilijih. Majku je ostavila na kućnom pragu u suzama. “Nikad neću zadobraviti tvoje drhtavo tijelo”

“Odlazimo zbog ljudi koji vladaju ovom državom. Mene zaista duša boli, ali najviše me boli iz razloga što ja nisam ni prva ni posljednja koja, evo, prije pet minuta svoj evlad ostavila ovdje u jednoj domovini.

Dok idem u apsolutnu tuđinu, bez igdje ikog svog.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

U ovom liveu zaista ne mogu puno toga da kažem, sve su se emocije skupile, ali želim da vam kažem da zaista od srca nikome ne bih poželjela ovako iskušenje, a uistinu jeste iskušenje, kada se morate odvojiti od svog evlada.

Ljubim vas sve i halalite stvarno ne mogu, ne mogu više da pričam”.

“Nemoj plakati” poručio joj je dječak na aerodromu.

Pogledajte potresan snimak odlaska iz Bosne i Hercegovine.