Kategorije
VIJESTI

NISU PRETPOSTAVILI ŠTA BI SE MOGLO DESITI: Policija zapalila 1.5 tonu marihuane u blizini grada, uslijedio je URNEBESAN RASPLET (VIDEO)

Stanovnici u predgrađu Medellina Bello opisali su ‘strašan miris marihuane’ nakon što su policajci rano u utorak spalili zalihe zaplijenjene droge.

Policija u kolumbijskoj prijestolnici droge bila je prisiljena umiriti javnost nakon što je 1,5 tona spaljene marihuane stvorila oblak nad gradom.

Stanovnici u predgrađu Medellina Bello opisali su ‘strašan miris marihuane’ nakon što su policajci rano u utorak spalili zalihe zaplijenjene droge.

alt

Ali kako je dan postajao vjetrovitiji, dim kanabisa počeo se širiti gradom, gutajući mještane Bella u prepoznatljivom mirisu.

 

Lokalna izvješća sugeriraju da je nekoliko nebodera evakuirano. Jedan korisnik društvenih mreža napisao je: ‘Nekoliko stambenih zgrada je moralo biti evakuirano zbog ove male šale.

“Čestitam vojsci i nacionalnoj policiji”, napisao je.

Ured gradonačelnika brzo je pojasnio da para koja se diže ‘nije požar’.

 

Službenici nacionalne policije, vojske i vatrogasne službe te osoblje Ureda državnog tužioca bili su uključeni u kontrolirano spaljivanje.

Stanovnik Edilberto Castaño rekao je za Caracol TV: ‘Osjetili smo vrlo užasan dim koji izlazi, strašan miris marihuane koji je sve zaustavio.’

Posljednja zapljena droge izvršena je u utorak navečer na dvije adrese, saopćila je policija i dodala da su vlasnici pošiljki pucali na policajce u posljednjem pokušaju da zaštite svoj proizvod.

Spaljivanje je uslijedilo nakon ukupne zapljene više od tone marihuane u glavnom gradu Bogoti.

alt

SB

Napišite Komentar..