NOVI TEŽAK UDARAC ZA REŽIM U MOSKVI: Ogroman požar u ruskoj vojnoj bazi Belgorodu, gori skladište municije, EVAKUISANA DVA SELA (VIDEO)

“Zapalilo se skladište municije u blizini naselja Timonovo u Valujskom gradskom okrugu. Prema posljednjim izveštajima nema povrijeđenih”, objavio je na Telegramu Gladkov, prenela je agencija TASS.

Prema njegovim riječima, načelnik okruga je naredio da se stanovnici naselja Timonovo i Solohi evakuišu na bezbjednu udaljenost, kao i da su u toku napori da se utvrdi uzrok požara.

Stanovnici dva sela na jugu Rusije, nedaleko od granice sa Ukrajinom, evakuisani su zbog požara u skladištu municije, ali nema povrijeđenih, saopštili su zvaničnici.

Vjačeslav Gladkov, guverner regiona Belgorod, saopštio je da službe za hitne intervencije istražuju uzrok požara nedaleko od sela Timonovo i Soloti, 15 kilometara od Ukrajine. On nije objavio detalje.

Jedan ukrajinski informativni web sajt objavio je video snimak sa velikom vatrenom loptom koja izbija iz vojne baze. Reuters nije u mogućnosti da potvrdi autentičnost snimka.

Rusija je prije dva dana saopštila da su saboteri izazvali seriju eksplozija u skladištima municije na Krimu, dalje na jugu.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Malinar Hodžić na suđenju prozvao Bursaća, ovaj mu uzvratio: Kad vas ovakav ološ napada znajte da radite dobru stvar!

Fikret Hodžić, vlasnik firme „Srebrna malina“ i jedan od optuženika u slučaju „Respiratori“ za višemilionski kriminal u završnoj riječi na Pročitaj više

EVO KOLIKO KO ZARAĐUJE U NJEMAČKOJ: SVE PLATE NA JEDNOM MJESTU

Iako je rast plata posljednjih godina usporio i u ovoj zemlji Godinama unazad Njemačka važi za najjaču ekonomiju. Zato i Pročitaj više

POLICAJAC OBAVIO VELIKU NUŽDU ŠEFU U KANCELARIJI

Nedavno je došlo do neugodnog incidenta u PU zagrebačkoj, javlja Telegram. Naime, jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku Pročitaj više

NE PRESTAJU REAKCIJE NA KRIVIČNI ZAKON RS: BLAGOVČANIN TVRDI DA ĆEMO IMATI MINI BJELORUSIJU UNUTAR BIH

Usvajanje nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona RS kojim se kriminalizuje kleveta i uvreda u Narodnoj skupštini RS Pročitaj više